Kırmızı ışık ihlali yapan sürücüyü yumrukladı

Kırmızı ışık ihlali yapan sürücüyü yumrukladı

Adıyaman’da kırmızı ışık ihlali yaparak kazaya neden olan sürücü, çarptığı otomobilde bulunan bir kişi tarafından yumruklandı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri (KGYS) görüntülerinde, meydana gelen kazaların çoğunun kural ihlali ve dikkatsizlikten kaynaklandığı açıkça görülüyor.

TEPKİ GÖSTERİP YUMRUKLADI

İlk kaza, Atatürk Bulvarı Köy Hizmetleri kavşağında meydana geldi. Köy Hizmetleri kavşağında kırmızı ışıkta geçen sürücü başka bir araca yandan çarparak kazaya neden oldu. Kaza sonrası otomobilde bulunan yolculardan biri kırmızı ışık ihlali yapan sürücüye kırmızı ışıkta geçtiği için tepki göstererek, aracın içinde yumrukladı.

DSİ kavşağında kameralara yansıyan başka bir kazada ise araçların yeşil ışıkta geçmesini umursamayan yayaya otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı yaya metrelerce yükseğe fırlayarak yere düştü.

Kazalarda maddi hasar meydana geldi.

ADIYAMAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN