Kışlıkları kaldırmayın! Üçü birden geliyor

Kışlıkları kaldırmayın! Üçü birden geliyor

Önümüzdeki hafta başında Marmara'da 20 dereceye kadar çıkacak olan sıcaklık salı günü itibarıyla 10 derece birden düşecek. Yurt genelinin yağışlı havanın etkisi altına gireceği yeni haftada İç Anadolu bölgesinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da ise kar yağışının görülmesi de bekleniyor.

Kurak geçen kış ayları, bahar aylarının gelişine sayılı günler kala yurt genelinde soğuk, yağmur ve kar yağışlarını bırakacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) paylaştığı hava durumu raporuna göre, Marmara'da pazartesi günü 20 dereceye kadar çıkacak olan sıcaklık salı gününden itibaren yerini soğuk havaya bırakacak

Ayın son haftasında yağışlı havanın yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Sıcaklıkların da hissedilir derecede azalması tahmin ediliyor.

İÇ BÖLGELER KARA TESLİM

Çarşamba gününden itibaren sıcaklığın eksilere düşmesi beklenen iç bölgelerde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Doğu Anadolu'nun kuzeyinde de yağışların aralıklarla kar şeklinde olması bekleniyor.

ANKARA EKSİYE DÜŞECEK

Üç büyük kentte de hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta hissedilir derecede azalması bekleniyor.

İstanbul ve İzmir'de yağışların yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Başkent Ankara'da ise hava sıcaklığının eksi 4'e kadar düşmesi bekleniyor. Kentte çarşamba günü kar yağışı etkili olacak.

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

haritatahmingun1.jpgharitatahmingun2.jpgharitatahmingun3.jpgharitatahmingun4.jpgharitatahmingun5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN