Kocaeli'de DEAŞ operasyonu

Kocaeli'de DEAŞ operasyonu

Kocaeli'de DEAŞ'a yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 4 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince DEAŞ ile bağlantılı olarak faaliyet yürüttükleri iddia edilen ve geçtiğimz günlerde gözaltına alınan yabancı uyruklu E.E.S, F.E.D, A.E.H. ve İ.M'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

ZANLILAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Öte yandan şüpheli F.E.D'nin, Suriye'deki çatışmalara katıldığı, yaralanması nedeniyle geçirdiği ameliyatın ardından iki ay önce Türkiye'ye giriş yaptığı öğrenildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 24 Nisan'da Başiskele ilçesinde düzenledikleri operasyonda, DEAŞ terör örgütüyle bağlantılı olarak faaliyet yürüttükleri iddiasıyla yabancı uyruklu E.E.S, F.E.D, A.E.H. ve İ.M'yi gözaltına almıştı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ele geçirilmişti.

KOCAELİ / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN