Kocaeli’de PKK operasyonu: 5 şüpheli adliyede

Kocaeli’de PKK operasyonu: 5 şüpheli adliyede

PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifresine ve engellenmesine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.

PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresine ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; yapılan mücadeleyi sekteye uğratmak, PKK/KCK terör örgütünün talimat, amaç ve faaliyetleri doğrultusunda kamuoyu oluşturmak amacıyla bu örgütün propagandasını sosyal medya üzerinden yaptığı tespit edilen Y.E., E.Ö., D.K., F.T., M.Ö., M.B. ve N.D. isimli 7 şahsın yakalanmasına yönelik Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze, Darıca ve Dilovası ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

Yapılan operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alınırken, 2 şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ettiği bildirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 5 şüpheli şahıs Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

KOCAELİ/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN