Konya'da DHA muhabiri Hasan Dönmez'e canlı yayın sırasında çirkin saldırı

Konya'da DHA muhabiri Hasan Dönmez'e canlı yayın sırasında çirkin saldırı

Konya'nın Karatay ilçesinde 2'si çocuk 3 kişinin hayatını kaybettiği göçük ile ilgili olay yerinden canlı yayın yapan DHA muhabiri Hasan Dönmez saldırıya uğradı. Son durumu aktaran Dönmez'in, yanına yaklaşan bir kişi "Sen ne yapıyorsun? diyerek tepki gösterdi, arkasından giden başka bir kişi de görevini tamamlaya çalışan muhabire tokat attı.

Konya'da DHA muhabiri Hasan Dönmez, canlı yayın sırasında saldırıya uğradı.

Karatay ilçesinde 2 katlı kerpiç evin çökmesi sonucu enkaz altında kalan Sultan Dakım (57) ile torunları Muhammet (17) ve Bektaş Dakım (5), yaşamını yitirdi.

'SEN NE YAPIYORSUN' TEPKİSİ

Acı olayın ardından olay yerine giderek, bilgi almaya çalışan ve sonrasında canlı yayına bağlanan DHA muhabiri Hasan Dönmez saldırıya uğradı.

Haber Global kanalına bağlanan ve son durumu aktaran Dönmez, yayını tamamlamak üzereyken yanına giden bir kişi "Sen ne yapıyorsun?" dedi.

Bir anda ortalık karışınca başka bir kişi de Dönmez'e tokat attı. Yayın saldırı sonrası kesildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN