Konya’da kar mesaisi devam ediyor

Konya’da kar mesaisi devam ediyor

Selçuklu Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri, dış mahallelerde başlayan kar yağışı sonrası yol açma çalışmaları ile birlikte yollarda oluşabilecek buzlanma ve don olaylarına karşı önceden önlem alarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kış şartlarının kendini gösterdiği ve yer yer kar yağışlarının olduğu Konya Selçuklu’da belediye ekipleri oluşabilecek olumsuz durumlar için önlem alarak çalışmalarına devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi kış mevsiminde sorun yaşamamak için tüm tedbirleri aldı. İlçeye bağlı 72 mahallede kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı 68 araç ve 250 personel görev başında. Ekipler, şehir içi ana arterler, bağlantı yolları, eğitim ve sağlık kuruluşları başta olmak üzere diğer önem arz eden yolların açık kalması için gece ve gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

20-01/10/selcuklu-kar-yagisi2.jpeg

YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Fen işleri Müdürlüğü personelinin kış boyunca devam ettireceği karla mücadele çalışmalarına Çevre Koruma ve Kontrol ve Park Bahçeler Müdürlüğü personelleri de destek verecek. Ekipler yaya kaldırımlarında kar temizleme çalışması yürütecek.

Kar ve buzlanmaya karşı tuz ve solüsyon stoğunu önceden oluşturan ekipler kar yağının başladığı Selçuklu’ya bağlı dış mahallerde kar temizleme ve yol açma çalışması titizlikle sürdürüyor.

20-01/10/selcuklu-kar-yagisi1.jpeg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN