Konya'da korkunç kaza: TIR'ın çarptığı 3 yaşındaki Nisa can verdi

Konya'da korkunç kaza: TIR'ın çarptığı 3 yaşındaki Nisa can verdi

Konya'da Mustafa A. idaresindeki TIR, Hasan Güven'in kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Güven ile eşi Fatma ve 3 yaşındaki kızı Nisa Güven yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan küçük Nisa, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konya'da TIR'la çarpışan otomobilde bulunan 3 yaşındaki çocuk öldü, anne ve babası ağır yaralandı.

Mustafa A. idaresindeki TIR, merkez Meram ilçesi Antalya Çevre Yolu Caddesi'nde, Hasan Güven'in kullandığı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Güven ile eşi Fatma ve 3 yaşındaki kızı Nisa Güven yaralandı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Nisa Güven, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAZA ANI KAMERALAR DA YANSIDI

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemeler sırasında, kazanın yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendiğini belirledi.

Görüntülerde, tırın otomobile çarpması, bir süre sürüklenen 2 aracın güçlükle durması ve vatandaşların yardıma koşması yer alıyor.

KONYA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN