Köprü çalışması ne zaman bitecek? FSM’deki çalışma için son tarih belli oldu

Köprü çalışması ne zaman bitecek? FSM’deki çalışma için son tarih belli oldu

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü’ndeki yapılan çalışma, trafik çilesine neden oluyor. ‘FSM’deki köprü çalışması ne zaman bitecek?’ sorusu da trafiğe girenler tarafından sıkça sorgulanıyor. Tüm bu gelişmeler haberimizde yer alıyor…

27 Haziran’dan itibaren başlayan ‘FSM’deki köprü çalışması ne zaman bitecek?’ konusu ile ilgili geçen günlerde bakanlık tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre FSM’deki köprü çalışmasının ne zaman biteceği paylaşılmıştı. İşte aradıklarınız…

FSM’DEKİ ÇALIŞMA NE ZAMAN BİTECEK?

27 Haziran'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Kocaeli istikameti ulaşıma kapatılarak başlayan asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, FSM’nin tüm şeritlerinin ulaşıma açılacağı tarihi paylaşmıştı. FSM’deki bakım ve onarım çalışmalarının Kurban Bayramı’na dek bitirileceğini açıklayan Bakan Turhan, köprünün tam kapasiteyle İstanbul halkının hizmetine açılacağını aktardı.

19-07/23/kopruu.jpg

Köprüdeki çalışmalarda Ankara istikametindeki bölümün 17 günde tamamlanmasının ardından Edirne istikametindeki çalışmalar geçen pazar gecesi başlamıştı. Çalışmalarda eski asfaltın kaldırılması bitirildi. Asfaltın kazınmasının ardından, ortaya çıkan metal kumlanarak pastan arındırılıyor, ardından iki ayrı izolasyon malzemesiyle boyanıyor.

Çalışmaların son bölümünde 'Taş Mastik Asfalt' dökülerek şeritler çizilecek ve kapatılan bölümler ulaşıma açılacak. Açılışla birlikte, köprünün Edirne yönündeki diğer 4 şerit trafiğe kapatılarak aynı çalışmalar tekrar edilecek.

Ekipler, çalışmalarını 3 vardiya şeklinde 24 saat aralıksız sürdürüyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN