Koray Aydın'ın dili sürçünce 'Bahçeli' dedi yuhalandı

Koray Aydın'ın dili sürçünce 'Bahçeli' dedi yuhalandı

Meral Akşener'in pazartesi günü 15'te başkanlık divanını yapmak üzere genel merkezimde olacağını açıklamak üzere kameralar karşısına geçen Koray Aydın'ın dili sürçtü ve "Liderimiz Devlet Bahçeli" dedi. Bu sözlerinin ardından Aydın, kalabalık tarafından yuhalandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evindeki görüşmenin ardından Koray Aydın basının karşısına geçti. Ancak Aydın konuşması sırasında dili sürçtü. Aydın konuşmasında, "Pazartesi günü saat 15'te sayın liderimiz Devlet Bahçeli..." dedi.

Daha sonra Meral Akşener, evinin önünde toplanan İYİ Partililere seslendi. Akşener, partililere önce teşekkür etti ardından da Pazartesi günü Başkanlık divanını yapmak üzere partinin genel merkezinde olacağını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN