Korktuğu başına geldi! 137 kez test yaptırdı, 138'inci testi pozitif çıktı

Korktuğu başına geldi! 137 kez test yaptırdı, 138'inci testi pozitif çıktı

Koronavirüs salgını nedeniyle korkudan 137 kez test yaptıran esnaf Kaşif Sevinç'in korktuğu başına geldi. 138. testinde koronavirüse yakalandığını öğrenen Sevinç, "O kadar test yaptırdım. Sonunda ben de bu virüse yakalandım" dedi.

Koronavirüs salgının ortaya çıkmasından beri korkudan sürekli test yaptıran esnaf Kaşif Sevinç, 138. koronavirüs testinde hastalığa yakalandığını öğrendi. "O kadar test yaptırdım. Sonunda ben de bu virüse yakalandım" diyen Sevinç, "Aynı gün içinde Merzifon’da, Çorum’da ve Samsun’da test verdim. 1 gün içerisinde 3 kere test vermiş oldum” dedi.

Sevinç'in, 138 test sayısıyla Türkiye’de en fazla koronavirüs testi yaptıran vatandaş olduğu düşünülüyor.

Pandemi başladığı yıldan günümüze kadar “Acaba Korona mıyım?” endişesinden dolayı Sevinç, 138 kere koronavirüs testi yaptırdı. En son yaptırdığı test sonucu pozitif çıkan Sevinç’in korktuğu başına geldi. Şu ana kadar Koronavirüs karşı tam 8 doz aşı olan Kaşif Sevinç hastalığı hafif atlatıyor.

5207906.jpg

"1 GÜN İÇERİSİNDE 3 KERE TEST VERDİ"

Virüse yakalanmasının üzerinden 4 gün geçtiğini belirten Kaşif Sevinç, “O kadar test yaptırdım. Sonunda ben de bu virüse yakalandım. Çok şükür hafif atlatıyorum. Maskemi asla çıkarmıyordum. Çocuklarıma, torunlarıma dahi yanaşmıyordum. Eşim koronaya yakalandı, ondan bana bulaştı. Ben yine dikkatliydim. Şu an durumun iyi, 4 gün oldu. Çok korkuyordum. Aynı gün içinde Merzifon’da, Çorum’da ve Samsun’da test verdim. 1 gün içerisinde 3 kere test vermiş oldum” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN