Kovid-19'a yakalanan Hande Fırat, belirtileri anlattı: Acıya katlanamadım

Kovid-19'a yakalanan Hande Fırat, belirtileri anlattı: Acıya katlanamadım

Hürriyet yazarı Hande Fırat, koronavirüse yakalandı. Hastalığı anlatan Fırat, "Görünmez, kocaman bir balta vücudumu adeta küçük parçalara ayırdı. Kemiklerin acısı katlanılmaz haldeydi." diyerek virüsün belirtilerini ifade etti.

Koronavirüse yakalanan ve virüsü ağır geçirdiği için Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gördüğünü söyleyen Hürriyet yazarı Hande Fırat, hastalığı anlattı. Fırat, "Görünmez, kocaman bir balta vücudumu adeta küçük parçalara ayırdı. Kemiklerin acısı katlanılmaz haldeydi." dedi.

Fırat, "Gece ise evin içinde konuşan insanların sesine uyandım. Evde konuşan insan yoktu. Yüksek ateş halüsinasyona neden olmuştu. Bu durum iki gün sürdü. Şimdi negatife döndüm" ifadelerini kullandı.

HASTANE YATIŞLARI VE YOĞUN BAKIMA GİDİŞLERDE ARTIŞ OLACAK

Fırat, Ankara Şehir Hastanesi Genel Hastane Başhekimi Doç. Dr. İhsan Ateş ile yaptığı görüşmeyi de aktardı. Ateş, "Son 2–3 haftadır tüm dünyada artışa geçen ve ülkemizde de artış göstermeye başlayan vakalara bağlı olarak çok düşük oranda da olsa hastane yatışları ve yoğun bakıma gidişlerde artış olacak" dedi.

Ateş, "Mümkün mertebe maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim. Aşılarımızın hatırlatma dozlarını yapalım" önerisinde bulundu ve hatırlatma dozlarının sonbaharda yolda olduğunun altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN