Kovid'i atlatan Karamollaoğlu 'Bismillah' deyip mesaiye başladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 20 gün süren Kovid tedavisi ve istirahat sonrası yeniden mesaiye başladı. Karamollaoğlu, "Haydi Bismillâh! Arkadaşlar nerede kalmıştık?' mesajıyla parti merkezindeki çalışmalara katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, koronavirüs tedavisinin ardından partiye gelerek çalışmaya başladı. Karamollaoğlu, "Haydi Bismillâh! Arkadaşlar nerede kalmıştık?" mesajını paylaştı.

temel-dede-2.png

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçirdiği koronavirüs sürecinin ardından karantina ve istirahat sürecini tamamlayarak çalışmalarına başladı. Karamollaoğlu, parti girişindeyken çekilen maskeli bir fotoğrafını, "Haydi Bismillâh! Arkadaşlar nerede kalmıştık?" mesajı ile sosyal medya hesabından paylaşarak tedavisinin bittiğini açıkladı.

Saadet Partisi sosyal medya hesabından da Genel Başkan Karamollaoğlu'nun partiye gelişini gösteren video şu mesajla yayınlandı:

"Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, tedavi ve istirahat sürecini tamamlayarak çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye’nin umudu, siyasetin bilgesi ve birleştirici gücü olan Genel Başkanımızın liderliğinde ülkemizi yeniden ayağa kaldıracağız!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN