Köy öğretmeni sınıfı sinemaya çevirdi

Köy öğretmeni sınıfı sinemaya çevirdi

Bir köy okulunda öğretmenlik yapan Oğuzcan Şimşekkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan konusu oldu.

Oğuzcan Şimşekkaya, bir köy okulunda öğretmenlik yapıyor. Öğrencilerinin sinemada film izleme isteğini kırmak istemeyen Şimşekkaya, sınıfını sinemaya götüremeyince kendince bir çözüm bulmuş.

18-10/27/ogrenci-sinema-sinif.jpg

Üzerlerine öğrencilerin isimlerinin yazdığı kağıtları sinema biletine çeviren Şimşekkaya, sinema salonlarının olmazsa olmazı patlamış mısırı da unutmamış. Projeksiyon makinesi de olmadığı için filmi dizüstü bilgisayarından izleten Şimşekkaya, yaptığı etkinliğin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Oğuzcan Şimşekkaya'nın paylaşımın ardından,
"Hocam haftaya bir planınız yoksa öğrencilerinizle beraber topluca sinemaya gitsek?
Hem bir de küçük bir sürprizimiz olacak sizlere... ☺
(İletişim için sizden DM bekliyoruz.)"
diye yazan bakanlığın resmi twitter hesabı, şimdiden öğrencilere yapacağı sürprizi bile hazırladı.

18-10/27/screenshot_2.jpg

BAŞKA ÖĞRETMEN DE ÇIKTI

Bu paylaşımlar devam ederken bir twitter kullanıcısı, kullanmadığı bir projeksiyon cihazını hediye etmeyi teklif etti. Henüz bu paylaşıma cevap verilmemişken bu kez yeni bir öğretmen daha çıktı. Şimşekkaya gibi köy okulunda öğretmenlik yapan Kader Ünsal, kendi öğrencileriyle yaptığı sinema etkinliğinin fotoğrafını paylaşarak, "Projeksiyon falan deniliyor. Sınıfımda nasiplenir belki" diyerek o da projeksiyon cihazına talip oldu.

18-10/27/screenshot_3.jpg

Twitter kullanıcıları, köy okullarında görev yapan sınıf öğretmenlerinin sinema etkinliğinde kullanabilmesi için projeksiyon cihazı satışı yapan firmaların adreslerini mesaj yağmuruna tuttu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN