KPSS 2019 4 tercihleri ne zaman başlayacak? Tercihler başlıyor

KPSS 2019 4 tercihleri ne zaman başlayacak? Tercihler başlıyor

Ortaöğretim, ön lisans ve lisans seviyesinde tercih yapacak sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının yer aldığı KPSS-2019/4 Tercih Kılavuzu, yayınlanmıştı. Peki KPSS-2019/4 tercihleri ne zaman başlayacak? İşte aradıklarınız…

KPSS tercih kılavuzu ÖSYM'nin resmî internet adresi üzerinden paylaşıldı. Tercih işlemlerinde lisans seviyesindeki pozisyonlar için 2018-KPSS Lisans, ön lisans ve ortaöğretim düzeyindeki pozisyonlar için 2018-KPSS Ortaöğretim ve 2018-KPSS Ön Lisans sınav sonuçları baz alınacak. İşte KPSS-2019/4 tercihl tarihleri…

TERCİHLER NE ZAMAN YAPILACAK

Adaylar tercihlerini 7-21 Ağustos 2019 tarihlerinde tercih kılavuzunda yer alan kurallara göre, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) internet adresi üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresini girerek tamamlayacak. ÖSYM'ye ya da bakanlığa posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçersiz sayılacak.

19-07/31/kpss-tercih.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ POZİSYONLARI TERCİHLERİ

Sağlık Bakanlığı’nın sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN