KPSS 2022 ÖABT soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? 2022 KPSS ÖABT soru ve cevap anahtarı PDF

KPSS 2022 ÖABT soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? 2022 KPSS ÖABT soru ve cevap anahtarı PDF

KPSS ÖABT sınavı bugün ÖSYM tarafından yapılıyor. Kamu görevlisi olmak isteyen binlerce adayın katıldığı sınavın soruları ve cevapları ise şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki, KPSS ÖABT 2022 sınav soruları ne zaman açıklanacak? KPSS ÖABT 2022 sorularının cevapları yayınlandı mı? İşte detaylar...

ÖSYM tarafından düzenlenen 2022 KPSS ÖABT sınavı bugün yapıldı. Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi saat 10.15'te, ÖABT İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavları da 14:45'te olacak.

İlköğretim Matematik ve Fen Bilimleri öğretmenliği ile Lise matematik ve kimya/kimya teknolojisi alan sınavlarının süresi toplam 150 dakikadan oluşurken, diğer sınavlar ise 120 dakika sürecek.

ÖABT SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

ÖSYM, KPSS ÖABT sınav sorusu ve cevaplarının açıklanacağı zamanla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ancak, soru kitapçıkları ile cevapların sınav bitiminden birkaç saat sonra yayınlanacağı tahmin ediliyor.

KPSS LİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

ÖSYM sınav takviminde yer alan bilgiler doğrultusunda, KPSS Lisans Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri; KPSS Lisans (Alan Bilgisi), KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavlarının sonucu 21 Ekim 2022'de açıklanacak.

 öabt sınav soruları

KPSS ÖN LİSANS SINAVI HANGİ TARİHTE?

Ön lisans mezunu olan adaylar için düzenlenecek sınavın tarihi 9 Ekim'dir. Bu sınavın sonucu da 3 Kasım tarihinde açıklanacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN