KPSS ÖABT Sınavı ne zaman, kaçta bitecek? KPSS ÖABT Sınav kaç dakika sürüyor, saat kaçta bitecek?

KPSS ÖABT Sınavı ne zaman, kaçta bitecek? KPSS ÖABT Sınav kaç dakika sürüyor, saat kaçta bitecek?

Bugün gerçekleştirilecek olan KPSS ÖABT sınavı için heyecanlı bekleyiş devam ederken adayların yanı sıra dışarda bekleyenlerinde sınavın kaç dakika süreceğini sıklıkla araştırması söz konusudur. İnternet arama motoru üzerinden aratılan KPSS ÖABT sınavı ne zaman, kaç dakika sürecek? sorusunun yanıtı detaylarıyla haberimizde...

2 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleşecek olan KPSS ÖABT sınavı için internet üzerinden araştırmalar sıklıkla devam etmektedir. Sınavın kaç dakika sürüp ne zaman biteceği en çok merak edilen sorulan arasında yer aldı. İşte, KPSS ÖABT sınavının kaç dakika sürüp kaçta biteceğine dair merak edilenler haberimizde yer almaktadır

KPSS ÖABT SINAVI KAÇTA BİTECEK?

ÖSYM tarafından yayınlanan 2022 sınav takviminde yer alan bilgilere göre 2 Ekim Pazar günü KPSS ÖABT sınavı yapılacaktır. Pazar günü gerçekleşecek olan sınavın ilk oturumu 10.15'te başlayıp 150 dakika süreceği bildirildi. sınav esnasında çıkış için ise şartlar şu şekildedir: 120 dakika olan testlerin ilk 90 dakikası ve son 15 dakikası çıkmak yasaktır. Aynı zamanda ise 150 dakika olan testlerde ilk 110 dakikası ve son 15 dakikasında çıkmak söz konusu değildir. 10.15'te başlayan ilk oturum 12.45'te son bulacaktır.

KPSS ÖABT ne zaman bitecek?

KPSS ÖABT KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR?

2 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan KPSS ÖABT, İlköğretim Matematik, Fen Bilimleri, Matematik (Lise) Fizik, Kimya/Kimya Teknolojisi gibi alanlarda yer alan soru sayısı 75 olup süresi ise 150 dakika olarak verilmiştir. Sabah olan oturun 10.15'te başlarken öğleden sonraki oturum ise 14.45'te başlamaktadır.

Türkçe, Sosyal Bilgiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Biyoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Rehberlik, Beden Eğitimi, Okul Öncesi, İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri soru sayısı ise 75 olmasına rağmen süresi 120 dakikadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN