KPSS puanı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'na 65 memur alınacak! Başvuru şartları nelerdir?

KPSS puanı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'na 65 memur alınacak! Başvuru şartları nelerdir?

KPSS puanı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'na 65 memur alınacak! "Başvuru şartları nelerdir?" ve "Nasıl başvuru yapılır?" sorularının yanıtları ve Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı kılavuzu haberimizde...

KPSS puanı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'na 65 memur alınacak. Önlisans mezunları arasından KPSS'den 60 baraj puanını geçenler ve lisans mezunları arasından 70 baraj puanını geçen adayların bugünden itibaren (19 Ağustos 2019) başvurması bekleniyor.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI MEMUR ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

 19 Ağustos 2019 itibariyle başlayan başvurularda son gün 2 Eylül 2019.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI MEMUR ALIMI KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylar 657 sayılı DMK’da sayılan memur olma koşullarını taşımalıdır.

1 Ocak 1984 sonrasında doğanlar ile 2 Eylül 2001 öncesinde doğanlar başvuru yapabilecek.

İstenen mezuniyet şartı ve KPSS puanı sağlanmalıdır.

Sağlık güvenlik komutanlığında sözleşmeli personel olabileceklerine ilişkin sağlık raporu almalılar.

2018 yılı KPSS puanları ile başvurular yapılacak.

Şehit ve gazilerin eş ve çocukları için istenen KPSS asgari puanı aşmış olmak şartıyla puanlarına yüzde 10 ekleme yapılacak.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILACAK?

Önlisans mezunları KPSS 60 puan ile başvuru yapabilecektir.

Bu kadrolar arasında sıhhi tesisat ve iklimlendirme teknisyeni, bakım onarım teknisyeni ile destek personeli hizmetli, garson ve berber) yer almaktadır.

Lisans mezunları KPSS 70 puan ile başvuru yapabilecektir.

Bu kadrolar arasında büro personeli, elektrik teknikeri, elektronik teknikeri, tekstil teknikeri, büro personeli ile bilgisayar teknisyeni gibi kadrolar yer almaktadır.

En fazla alım yapılacak olan kadro 31 kişi ile hizmetli kadrosudur. Sırayı 9 kişi ile garson alımı takip etmektedir. Diğer kadrolara ise 1,2 gibi az sayılarda alım yapılacaktır. Toplamda 65 kişi alınacaktır.

Her bir kadro için aranan özel şartlar bulunmaktadır. Başvuru yapacak olan adaylar bu şartları inceledikten emin olmalıdır. Kadrolara göre kadın ya da erkek adaylar başvuru imkanı tanınmıştır.

Alınacak olan personellerin çalışma adresleri arasında pek çok farklı il yer almaktadır. Adaylar yalnıza bir unvan ve bir il ya da ilçe için başvuru hakkına sahiptir. Başvurular e-devlet üzerinden alınacaktır. Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda listeye giren adaylardan evrak teslimi istenecektir.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN