Krizdeki esnaf Google'dan dua arıyor

Krizdeki esnaf Google'dan dua arıyor

Krizdeki esnaf satışlarında ciddi oranda düşüş yaşamaya başlayınca, çareyi Google'da dua aramakta buldu.

Krizin etkisiyle esnafların satışlarında ciddi bir düşüş yaşandı. Bu durum işletmelerin küçülmesine ve varlıklarının tehlikeye girmesine neden oluyor.

Uluslar arası şirketler, Kobiler ve yerel esnaflar bu duruma nasıl çözüm bulacaklarını araştırıyor. Kimileri maliyetleri kısarak bu süreçte ayakta kalmaya çalışırken kimileri de satışlarını arttırmak için yöntemler aramaya başladı.

Google arama verileri satışları düşen esnafların internette satış arttıracak duaları araştırdığını gösteriyor.

EN ETKİLİ ÇÖZÜMLERDEN BİRİ EĞİTİM

Ekonomide daralmanın yaşandığı bu dönemde şirketlerin var olan müşterileri koruması için özel çaba sarf etmesi gerekiyor..

Satış teknikleri ve iletişim uzmanı Ferhat İstanbul şirketlerin satışlarını arttırmak için en etkili çözümlerden birinin eğitim olduğunu söyledi.

Fartune 500 deki şirketlerin satışlarının düştüğü dönemde eğitim çalışmalarını iki kat arttığını söyleyen Ferhat İstanbul, var olan müşterileri en iyi şekilde değerlendirmek adına “Şirketlerin satış teknikleri konusunda personellerini eğitmesi” gerekir dedi.

İSTANBUL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN