Küçükler, Keşif Dünyası'na katılsın, eğlenirken öğrensin

Küçükler, Keşif Dünyası'na katılsın, eğlenirken öğrensin

Henkel'in, çocuklara bilimi sevdirmek ve eğlenerek öğrenmelerini sağlamak için Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğinde hayata geçirdiği Keşif Dünyası, tüm küçükleri birbirinden keyifli deneyleri gerçekleştirmeye davet ediyor.

Minikler, Keşif Dünyası'nın Darüşşafaka Cemiyeti Maslak Kampüsü'nde yer alan merkezinde, Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirilen bilim atölyelerinde keyifle çalışıyor.

Çocukları bilim dünyasında yolculuğa çıkaran atölye çalışmaları, 8-10 yaş arası çocukların ücretsiz katılımı için tüm okulların başvurularına açık. Bunun için tek yapılması gereken ise [email protected] adresinden randevu almak. Bu sayede her hafta pazartesi, salı ve çarşamba günleri gerçekleştirilen Keşif Dünyası bilim atölyesine küçüklerin katılmasını sağlayabilirsiniz. Eğer veli iseniz öğretmeninize bilgi verip, okulunuzun da Keşif Dünyası'ndan yararlanmasına öncülük ederek gezici atölye çalışmalarından faydalanabilirsiniz.

19-11/01/ana-manset-2-1572613554.jpg

Çocuklar, Keşif Dünyası'ndaki bilim atölyelerinde yapıştırma, yıkama, temizleme ve sürdürülebilirlik dahil olmak üzere çeşitli konularda ilk bilimsel deneylerine katılıyor. Üstelik deneylerde de araştırmalarını su, limon, yumurta kabuğu gibi doğal malzemeler üzerinde yapıyor. Keşif Dünyası projesinde, yarınlara yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çocuklara özellikle doğa sevgisi ve sürdürülebilirlik eğitimi de veriliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN