Külünk'ten KPSS açıklaması: Temizlik şart

Külünk'ten KPSS açıklaması: Temizlik şart

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen ve AK Parti MKYK'sında yer alan Metin Külünk, KPSS sınavının sorularının çalındığına dair iddialara ilişkin konuştu. Külünk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "FETÖ unsurları, gizlendikleri yerlerde Sayın cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı'na karşı kirli operasyonlarına devam etme peşindeler. Köklü temizliğin YÖK’ten başlaması şarttır" dedi.

AKP MKYK üyesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın isimlerden olan Metin Külünk, çalındığı iddia edilen KPSS sorularına ilişkin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Külünk, Külünk, KPSS'de soruların çalındığı iddialarına ilişkin şunları söyledi:

"YÖK, çok ciddi anlamda gözden geçirilmek zorunda"

"KPSS soruları üzerindeki şüpheler, Sayın Cumhurbaşkanımızın DDK’yı talimatlandırması ve ÖSYM Başkanının görevden alınması... Demek ki YÖK, çok ciddi anlamda gözden geçirilmek zorunda!"

"Temizliğin YÖK’ten başlaması şarttır"

"YÖK ve üzerlerinde kuvvetli şüphe olan üniversite yönetimleri hem anlayış ve hem de bürokratik planında FETÖ’den arındırılmalıdır. Sızıntı ve saklanmış FETÖ unsurları, gizlendikleri yerlerde Sayın CB’mıza ve Cumhur İttifakı'na karşı kirli operasyonlarına devam etme peşindeler. Açık ve net! Fakat YÖK Başkanı suskun. Öyleyse bu köklü temizliğin YÖK’ten başlaması şarttır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN