Kuşadası'nın yardım tırı Elazığ'a ulaştı

Kuşadası'nın yardım tırı Elazığ'a ulaştı

Aydın Kuşadası Belediyesi tarafından Elazığ'da meydana gelen depremin ardından başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler depremzedelere ulaştı. İhtiyaç malzemeleri, AFAD yetkililerinden alınan izin doğrultusunda Elazığ merkeze bağlı Mollakendi beldesinde depremzedelere dağıtıldı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan 6.8 şiddetindeki depremden sonra Kuşadası'nda, Belediye Başkanı Ömer Günel'in çağrısıyla başlatılan yardım kampanyasında 2553 vatandaştan kışlık giysi, elektrikli ısıtıcı, ayakkabı, atkı, sokak hayvanları için mama ve bebek bakım ürünleri gibi temel ihtiyaç malzemesi toplandı. Toplanan bağışlar Kuşadası Belediyesi Sosyal ve Yardım İşler Müdürü Hüsnü Yalçın ile belediye personeli tarafından Elazığ’ın Mollakendi Beldesi ve üç köyünde dağıtıldı.

20-01/30/kusadasi-yardim-tiri1.jpg

GÜLSER NİNENİN YARIM ASIRLIK YORGANI DUYGULANDIRDI

Kuşadalı 75 yaşındaki Yaşar Gülser Çelik’in Elazığ ve çevresindeki depremzedelere gönderilmek üzere bağışladığı 50 yıllık yorgan, Kuşadası Belediyesi Sosyal ve Yardım İşler Müdürü Hüsnü Yalçın tarafından Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’a teslim edildi. Gülser Çelik’in bağışını çok anlamlı bulduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan “Gülser ninemizin bağışı bizleri gerçekten çok duygulandırdı. Bu değerli yorganı gözümüz gibi koruyacağımızdan emin olabilirsiniz. Geçtiğimiz son 5 gün bizler için çok zordu. Bu anlamlı bağış sayesinde içimiz ısındı” dedi.

20-01/30/kusadasi-yardim-tiri3.jpg

KUŞADASI’NA VEFA BORÇLUYUZ

Kuşadası Belediyesi öncülüğünde düzenlenen bağış kampanyasını büyük bir duyarlılık örneği olarak nitelendirilen Mehmet Enis Doğan “Bugünden itibaren Kuşadası’na vefa borçluyuz. Kuşadası Belediyesi öncülüğünde düzenlenen bağış kampanyasına katkı sunan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kuşadası Belediye Başkanı bu kampanya sayesinde Türkiye’nin en doğusu ile en batısını birleştirmiş oldu. Kendisine de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN