Kütahya seçim sonuçları 24 Haziran 2018 ittifakların oy oranı ne?

Kütahya seçim sonuçları 24 Haziran 2018 ittifakların oy oranı ne?

Son dakika Kütahya seçim sonuçları 2018 haberleri sayfamızda. Oylar sayılırken diğer illerde olduğu gibi Kütahya Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı oy oranı, Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu merak ediliyor. Peki Kütahya'da 24 Haziran seçim sonucu ne? Recep Tayyip Erdoğan mı, Muharrem İnce mi yoksa Meral Akşener mi önde? Tüm detaylar sürekli güncelenen KARAR.COM haberlerinde ve bu sayfamızda.

Sandıklar kapandıktan sonra gözlerin çevrildiği seçim sonuçları için ilk veriler gelmeye başladı. Kütahya seçim sonuçları ve oy oranları da merak ediliyor. Peki Kütahya seçim sonuçları ne? Hangi parti ya da ittifak önde? Millet İttifakı oy oranı, Cumhur ittifakı oy oranı nasıl şekillendi? Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde kaç oy aldı? Muharrem İnce ve Meral Akşener'in oy yüzdeleri ne durumda? 

KÜTAHYA SEÇİM SONUÇLARI PARTİLERİN VE İTTİFAKLARIN OY ORANLARI

Kütahya'da 1.588 sandıkta toplam 419.508 seçmen milletvekili seçimleri ve cumhurbaşkanlığı secimleri için sandığa gitti. Kütahya seçim sonuçlarını, Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ile ittifakların oy oranlarını sürekli güncellenen bu sayfada bulabilir ya da aşağıdaki linke tıklayarak takip edebilirsiniz. 1 Kasım 2015 genel seçim sonuçlarına göre AK Parti'nin yüzde 67.6 oy alarak 4 milletvekilinin tamanını aldığı Kütahya'daki durumu SEÇİM 2018 sayfasından ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz. 

18-06/15/kutahya-secim-sonuclari-2018.jpg

1 KASIM VE 7 HAZİRAN KÜTAHYA SEÇİM SONUCU

Kütahya'da yaklaşık 1.588 sandıkta oy kulanan toplam 419.508 seçmen genel sonuçları etkileycek bir oran. 1 Kasım 2015 genel seçimleri öncesinde yapılan 7 Haziran 2015 seçimlerinde bölgede AK PARTİ yüzde 67,61ile 251.0672, MHP yüzde 15,82 ile 58.7543, CHP yüzde 12,37 ile 45.9314, SAADET yüzde 1,30 ile 4.8395 ve BBP yüzde  0,73 ile 2.720 kişiden oy aldı. 24 Haziran seçimlerinde ise ilk kez seçim ittifakı sistemi uygulanacağı için bu kes sonuçların nasıl değişeceği de diğer illerde olduğu gibi merak ediliyor. 

18-06/15/kutahya-secim-sonuclari.jpg

KÜTAHYA'DA MİLLETVEKİLİ SEÇİLENLER

Peki Kütahyalılar millevekili seçiminde kimlere oy verecek? İşte partilerin seçim 2018 milletvekili adayları... 

AK Parti:

Mustafa Şükrü

Nazlı Vural Kavuncu

İshak Gazel

Ahmet Tan

KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2018

Ahmet Tan

İshak Gazel

Ceyda Çetin Erenler

Mustafa Özbey

Mehmet Kaymaz

KÜTAHYA CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Fazıl Kasap

Şeref Han

Zeliha Aksaz Şahbaz

Mehmet Aydın Uzun

Rıdvan Çakır

KÜTAHYA MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Ahmet Erbaş

Erol Alpertürk

Rıza Kenan

Selahattin Uslu

Sedat Kabaağaç

KÜTAHYA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Nihat Kula

İbrahim Emre Karaa

Hüseyin Çakır

Mehmet Emin Baş

Aynur Sezer

KÜTAHYA HDP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Abdurrahman Adıyaman

KÜTAHYA SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

ÖMER FARUK EVREN

FATİH BOZAN

NURULLAH GÜNGÖR

HASAN ÖZBAL

RÜMEYSA POYRAZ

İLÇE İLÇE KÜTAHYA SEÇİM SONUÇLARI 2018

Kütahya'ın 13 ilçesinin seçim sonuçlarını ve oy dağılımını karar.com'dan sizlere aktarıyoruz. Hangi ilçeden ne kadar oyun kime verildiğini görmek ve detaylı bilgileri görüntülemek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. 

Altıntaş seçim sonuçları

Aslanapa seçim sonuçları

Çavdarhisar seçim sonuçları

Domaniç seçim sonuçları

Dumlupınar seçim sonuçları

Emet seçim sonuçları

Gediz seçim sonuçları

Hisarcık seçim sonuçları

Kütahya seçim sonuçları

Pazarlar seçim sonuçları

Simav seçim sonuçları

Şaphane seçim sonuçları

Tavşanlı seçim sonuçları

18-06/24/67-1529850181.jpg

YÖRESEL KIYAFETLERİ İLE OY KULLANDILAR

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bazı vatandaşların yöresel kıyafetlerle sandık başına gitmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Fındıcak köyünde yaşayan Yörük vatandaşların, oy kullanmaya giderken giydikleri kıyafetler renkli görüntüler oluşturdu.

Sabah saatlerinden itibaren oy verme işlemleri için 32 haneli Fındıcak köyü halkı, asırlardır kullandıkları geleneksel kıyafetleriyle sandık başına gitti.

Kullanılmayan okul binasında kurulan sandıkta oy kullanan vatandaşların giydiği renkli kıyafetler ilgi odağı oldu.

Köy muhtarı Yılmaz Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültürel değerlerini yaşamaya ve yaşatmaya devam ettiklerini dile getirerek, "Kültürel değerlere sahip çıkan, değerlerimizi yaşayan nadir köylerden birisiyiz. Bu seçimlerde yöresel kıyafetlerimizi giyerek gittik. Seçimler ülkemize hayırlı olsun." diye konuştu.

18-06/15/1.jpg

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ

TBMM ile cumhurbaşkanı seçimleri 5 yılda bir aynı gün yapılacak.

TBMM’nin görevleri ve yetkileri; "kanun koymak, değiştirmek ve kaldırmak, bütçe ve kesin hesap kanun tekliflerini görüşmek ve kabul etmek, para basılmasına ve savaş ilanına karar vermek, milletlerarası antlaşmaların onaylanmasını uygun bulmak, Meclis üye tam sayısının 5’te 3 çoğunluğunun kararı ile genel ve özel af ilanına karar vermek, anayasanın diğer maddelerinde öngörülen yetkileri kullanmak ve görevleri yerine getirmek" olacak.

TBMM, Meclis araştırması, genel görüşme, Meclis soruşturması ve yazılı soru yollarıyla bilgi edinme ve denetleme yetkisini kullanacak, ancak gensoru denetleme yetkisinden çıkarılacak.

Cumhurbaşkanının partisiyle ilişiği kesilmeyecek.

Cumhurbaşkanının görev süresi 5 yıl olacak. Bir kişi en fazla iki kez cumhurbaşkanı seçilebilecek.

Cumhurbaşkanına "Devlet Başkanı" sıfatı getirilecek ve yürütme yetkisi de verilecek.

Cumhurbaşkanı, kanunları yayımlayacak ve kanunları tekrar görüşülmek üzere TBMM’ye geri gönderecek. Kanunların, TBMM İçtüzüğü’nün tümünün veya belirli hükümlerinin anayasaya şekil veya esas bakımından aykırı oldukları gerekçesiyle Anayasa Mahkemesinde iptal davası açacak.

Cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanı yardımcıları ile bakanları atayacak ve görevlerine son verecek; üst düzey kamu yöneticilerini atayacak, görevlerine son verecek ve bunların atanmalarına ilişkin usul ve esasları Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı, anayasa değişikliklerine ilişkin kanunları gerekli gördüğü takdirde halk oyuna sunacak.

Cumhurbaşkanı, yürütme yetkisine ilişkin konularda Cumhurbaşkanlığı kararnamesi çıkarabilecek.

Cumhurbaşkanı, kanunların uygulanmasını sağlamak üzere ve bunlara aykırı olmamak şartıyla yönetmelikler çıkarabilecek. 

Cumhurbaşkanı hakkında, bir suç işlediği iddiasıyla TBMM üye tam sayısının salt çoğunluğunun vereceği önergeyle soruşturma açılması istenebilecek; Meclis, üye tam sayısının 3’te 2’sinin gizli oyuyla Yüce Divana sevk kararı alabilecek. Hakkında soruşturma açılmasına karar verilen cumhurbaşkanı seçim kararı alamayacak.

Cumhurbaşkanı, bir veya daha fazla cumhurbaşkanı yardımcısı atayabilecek.

Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar, milletvekili seçilme yeterliliğine sahip olanlar arasından cumhurbaşkanı tarafından atanacak ve görevden alınacak. Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar TBMM’de ant içecek. Milletvekilleri, cumhurbaşkanı yardımcısı ve bakan olarak atanırlarsa üyelikleri sona erecek.

Bakanlıkların kurulması, kaldırılması, görevleri ve yetkileri ile teşkilat yapısı ile merkez ve taşra teşkilatlarının kurulması Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile düzenlenecek.

Meclis, üye tam sayısının 5’te 3 çoğunluğu ile seçimlerin yenilenmesine karar verebilecek; TBMM genel seçimi ile cumhurbaşkanı seçimi birlikte gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanının, seçimlerin yenilenmesine karar vermesi halinde de TBMM genel seçimi ile cumhurbaşkanı seçimi birlikte yapılacak.

Cumhurbaşkanının ikinci döneminde Meclis, seçimlerin yenilenmesine karar verirse cumhurbaşkanı bir kez daha aday olabilecek.

Cumhurbaşkanı gerekli durumlarda OHAL ilan edebilecek.

Bütçeyi Cumhurbaşkanı Meclise sunacak. Yeni sistemde, Bakanlar Kurulu olmayacak.

Genelkurmay Başkanı da cumhurbaşkanınca atanacak.

18-06/15/kutahya1.jpg

KÜTAHYA: ÇİNİLERİYLE DÜNYACA ÜNLÜ KENTİMİZ

Kuzey ve kuzeybatısında Bursa, kuzeydoğusunda Bilecik, doğusunda Eskişehir, güneydoğusunda Afyonkarahisar, güneyinde Uşak, güneybatısında Manisa, batısında Balıkesir bulunan bir ilimizdir. Kütahya denilince akla gelen ilk şeyi ünü sınırlarımızı aşan çinileridir...

Coğrafi konumu: 38°  70′ ve 39°  80′ kuzey enlemleri ile  29° 00′ ve 30° 30′ doğu boylamları arasındadır.

Yüzölçümü:  11 857 km².

İlçeleri: Altıntaş, Domaniç, Emet, Gediz, Simav, Tavşanlı.

Toprakları: %57,5 dağlar,  %31,5 platolar, %11 ovalar.

Dağları: Akdağ 2089 m. , Eğrigöz dağı 2181 m. , Yellice dağı  (İncebel tepesi 1764 m. , İminicik tepesi 1699 m. , Bakırtepe 1758 m. , Gümüş dağı (Nalbant tepesi 1901 m.), Karlıktepe 1890 m. , Arapdede tepesi 1872 m. , Çayırgöz tepe 1796 m. , Almaalan tepesi 1731 m. , Çalkıran tepe 1762 m. , Gölgelik tepe 1760 m. , Çatalçam tepe 1749 m. , Oyuktepe 1774 m.), Yeşildağ (Tepelce tepe 1533 m. ,  Çıplak tepe 1430 m. , Kirazlıoymağı tepe, Kocaeyrektepe 1426 m.), Türkmen dağı 1826 m. , Simav dağları (Ziyaret tepesi 1800 m.)

Ovaları: Kütahya ovası, Yoncalı ovası, Köprüören ovası, Aslanapa ovası, Altıntaş ovası, Tavşanlı ovası, Örencik ovası, Simav ovası.

Akarsuları: Porsuk çayı, Felent çayı,  Gediz çayı, Emet çayı,  Kocasu, Kocaçay.

Gölleri: Simav gölü, Porsuk baraj gölü, Enne baraj gölü.

İklimi: Ege, Marmara ve iç Anadolu iklimleri arasında geçiş iklimidir.

Bitki örtüsü: Orman bitki örtüsünü oluşturur.  Orman ağaçları arasında karaçam, meşe ve ardıç en önemlileridir. Kızılçam ve makiler kuru orman alanlarında görülür. 

18-06/15/kutahya.jpg

KÜTAHYA ADI NEREDEN GELMİŞTİR?

Bazı kaynaklara göre Kütahya’nın Antik çağdaki adı Kotiaeition’dur. Bu ad “Kotys’ın kenti” anlamına gelir. Kotys Trakya’da yaşayan  Odrislerden olup, Anadolu’da komutanlık yapmış bir kişinin adıdır. Kotiaeion adı farklı zamanlarda “Kotiaion”, “Cotyaeium” “Cotyaeum” ve “Cotyaium” gibi çeşitli biçimlerde kullanılmış son olarak “Kütahya” şekline dönüşmüştür.

Tarihi ve turistik yerleri: Kütahya kalesi, II. Yakup külliyesi, İshak Fakih Külliyesi, Balıklı cami, Yeşil cami, Lala Hüseyin Paşa Hamamı.

Son dakika Kütahya seçim sonuçları 2018 haberleri sayfamızda. Oylar sayılırken diğer illerde olduğu gibi Kütahya Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı oy oranı, Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu merak ediliyor. Peki Kütahya'da 24 Haziran seçim sonucu ne? Recep Tayyip Erdoğan mı, Muharrem İnce mi yoksa Meral Akşener mi önde? Tüm detaylar sürekli güncelenen KARAR.COM haberlerinde ve bu sayfamızda.

18-06/23/il-il-24-haziran-secim-sonuclari.jpg

İL İL 24 HAZİRAN CUMHURBAŞKANLIĞI VE 27. DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

MERKEZ

Toplam Sandık:597
Toplam Seçmen:181.076
Açılan Sandık:48
Açılan Sandık Oranı:% 8,04
Kullanılan Oy:6.023
Geçerli Oy:5.929
Katılım Oranı:% 94,26

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 79,394.707
  AK PARTİ:% 59,323.517
  MHP:% 20,071.190
MİLLET İTTİFAKI:% 19,061.130
  CHP:% 11,52683
  İYİ PARTİ:% 6,27372
  SAADET PARTİSİ:% 1,2675
HDP:% 0,7343
DİĞER:% 0,5935
HÜDA PAR:% 0,127
VATAN PARTİSİ:% 0,127

ALTINTAŞ

Toplam Sandık:52
Toplam Seçmen:12.447
Açılan Sandık:24
Açılan Sandık Oranı:% 46,15
Kullanılan Oy:4.020
Geçerli Oy:3.939
Katılım Oranı:% 89,61

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 80,23.159
  AK PARTİ:% 61,742.432
  MHP:% 18,46727
MİLLET İTTİFAKI:% 18,05711
  CHP:% 10,05396
  İYİ PARTİ:% 6,04238
  SAADET PARTİSİ:% 1,9577
DİĞER:% 1,0240
HDP:% 0,4618
VATAN PARTİSİ:% 0,187
HÜDA PAR:% 0,14

ASLANAPA

Toplam Sandık:39
Toplam Seçmen:7.501
Açılan Sandık:13
Açılan Sandık Oranı:% 33,33
Kullanılan Oy:1.468
Geçerli Oy:1.439
Katılım Oranı:% 94,95

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 87,71.262
  AK PARTİ:% 66,09951
  MHP:% 21,61311
MİLLET İTTİFAKI:% 11,61167
  İYİ PARTİ:% 6,7497
  CHP:% 4,0358
  SAADET PARTİSİ:% 0,8312
DİĞER:% 0,497
VATAN PARTİSİ:% 0,142
HÜDA PAR:% 0,071

ÇAVDARHİSAR

Toplam Sandık:31
Toplam Seçmen:5.460
Açılan Sandık:17
Açılan Sandık Oranı:% 54,84
Kullanılan Oy:1.908
Geçerli Oy:1.837
Katılım Oranı:% 91,91

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 81,271.493
  AK PARTİ:% 65,61.205
  MHP:% 15,68288
MİLLET İTTİFAKI:% 16,6305
  İYİ PARTİ:% 8,06148
  CHP:% 7,24133
  SAADET PARTİSİ:% 1,3124
HÜDA PAR:% 0,8215
DİĞER:% 0,611
HDP:% 0,448
VATAN PARTİSİ:% 0,275

DOMANİÇ

Toplam Sandık:53
Toplam Seçmen:11.945
Açılan Sandık:9
Açılan Sandık Oranı:% 16,98
Kullanılan Oy:639
Geçerli Oy:625
Katılım Oranı:% 70,92

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 80,32502
  AK PARTİ:% 66,4415
  MHP:% 13,9287
MİLLET İTTİFAKI:% 16,8105
  CHP:% 7,3646
  İYİ PARTİ:% 7,245
  SAADET PARTİSİ:% 2,2414
DİĞER:% 1,9212
VATAN PARTİSİ:% 0,85
HÜDA PAR:% 0,161

DUMLUPINAR

Toplam Sandık:14
Toplam Seçmen:2.419
Açılan Sandık:7
Açılan Sandık Oranı:% 50
Kullanılan Oy:888
Geçerli Oy:871
Katılım Oranı:% 87,49

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 75,32656
  AK PARTİ:% 52,01453
  MHP:% 23,31203
MİLLET İTTİFAKI:% 23,31203
  CHP:% 12,63110
  İYİ PARTİ:% 8,1571
  SAADET PARTİSİ:% 2,5322
HDP:% 0,696
DİĞER:% 0,464
HÜDA PAR:% 0,111
VATAN PARTİSİ:% 0,111

EMET

Toplam Sandık:70
Toplam Seçmen:15.888
Açılan Sandık:16
Açılan Sandık Oranı:% 22,86
Kullanılan Oy:2.127
Geçerli Oy:2.094
Katılım Oranı:% 93,49

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 81,231.701
  AK PARTİ:% 661.382
  MHP:% 15,23319
MİLLET İTTİFAKI:% 16,86353
  İYİ PARTİ:% 8,31174
  CHP:% 6,78142
  SAADET PARTİSİ:% 1,7737
DİĞER:% 1,3428
VATAN PARTİSİ:% 0,245
HÜDA PAR:% 0,194
HDP:% 0,143

GEDİZ

Toplam Sandık:154
Toplam Seçmen:38.202
Açılan Sandık:21
Açılan Sandık Oranı:% 13,64
Kullanılan Oy:2.483
Geçerli Oy:2.433
Katılım Oranı:% 95,35

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 75,711.842
  AK PARTİ:% 60,791.479
  MHP:% 14,92363
MİLLET İTTİFAKI:% 21,37520
  CHP:% 10,97267
  İYİ PARTİ:% 9,58233
  SAADET PARTİSİ:% 0,8220
DİĞER:% 2,3858
HÜDA PAR:% 0,338
VATAN PARTİSİ:% 0,123
HDP:% 0,082

HİSARCIK

Toplam Sandık:44
Toplam Seçmen:9.808
Açılan Sandık:5
Açılan Sandık Oranı:% 11,36
Kullanılan Oy:457
Geçerli Oy:441
Katılım Oranı:% 90,32

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 80,95357
  AK PARTİ:% 63,04278
  MHP:% 17,9179
MİLLET İTTİFAKI:% 17,9179
  İYİ PARTİ:% 11,1149
  CHP:% 6,1227
  SAADET PARTİSİ:% 0,683
DİĞER:% 0,683
HÜDA PAR:% 0,231
HDP:% 0,231

PAZARLAR

Toplam Sandık:20
Toplam Seçmen:4.166
Açılan Sandık:5
Açılan Sandık Oranı:% 25
Kullanılan Oy:324
Geçerli Oy:316
Katılım Oranı:% 60,45

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 84,18266
  AK PARTİ:% 64,24203
  MHP:% 19,9463
MİLLET İTTİFAKI:% 12,6640
  CHP:% 6,0119
  İYİ PARTİ:% 5,3817
  SAADET PARTİSİ:% 1,274
DİĞER:% 2,859
HDP:% 0,321

SİMAV

Toplam Sandık:210
Toplam Seçmen:50.435
Açılan Sandık:34
Açılan Sandık Oranı:% 16,19
Kullanılan Oy:4.217
Geçerli Oy:4.130
Katılım Oranı:% 93,19

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 82,763.418
  AK PARTİ:% 74,093.060
  MHP:% 8,67358
MİLLET İTTİFAKI:% 14,87614
  CHP:% 7,26300
  İYİ PARTİ:% 6,83282
  SAADET PARTİSİ:% 0,7732
DİĞER:% 1,0744
HÜDA PAR:% 0,5623
VATAN PARTİSİ:% 0,5121
HDP:% 0,2410

ŞAPHANE

Toplam Sandık:25
Toplam Seçmen:5.133
Açılan Sandık:10
Açılan Sandık Oranı:% 40
Kullanılan Oy:1.308
Geçerli Oy:1.282
Katılım Oranı:% 91,09

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 72,15925
  AK PARTİ:% 61,39787
  MHP:% 10,76138
MİLLET İTTİFAKI:% 25,59328
  CHP:% 14,04180
  İYİ PARTİ:% 10,61136
  SAADET PARTİSİ:% 0,9412
DİĞER:% 1,0113
VATAN PARTİSİ:% 0,476
HÜDA PAR:% 0,395
HDP:% 0,395

TAVŞANLI

Toplam Sandık:286
Toplam Seçmen:77.636
Açılan Sandık:44
Açılan Sandık Oranı:% 15,38
Kullanılan Oy:6.569
Geçerli Oy:6.463
Katılım Oranı:% 92,72

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 77,585.014
  AK PARTİ:% 62,934.067
  MHP:% 14,65947
MİLLET İTTİFAKI:% 20,931.353
  İYİ PARTİ:% 9,9640
  CHP:% 8,83571
  SAADET PARTİSİ:% 2,2142
DİĞER:% 0,745
HDP:% 0,3623
VATAN PARTİSİ:% 0,2516
HÜDA PAR:% 0,1912

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN