KYK borçlarına af mı geliyor? Bakan’dan yeni açıklama

KYK borçlarına af mı geliyor? Bakan’dan yeni açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankaları tarihinin en büyük kârını açıklayacağını belirterek 2020'nin ilk iki çeyreğinde istihdam ve büyüme konusunda daha iyi sonuçların alınacağını kaydetti. Albayrak, üniversite öğrencilerinin kredi borçları ile ilgili çalışma yapıldığını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Albayrak, üniversite öğrencilerinin kredi borçları ile ilgili çalışma yapıldığını söyledi. Kamu bankaları tarihinin en büyük kârını açıklayacağını bildiren Albayrak, 2020 ilk iki çeyreğinde istihdam ve büyüme konusunda daha iyi sonuçların alınacağını kaydetti. Albayrak'ın açıklamaları şöyle:

Kamu bankaları tarihinin en büyük kârını açıklayacak.

2020 ilk iki çeyreğinde istihdam ve büyüme konusunda daha iyi olacak. 20 milyon mükellefte 50 bin mükellef söz konusu.

Hem elektriğe hem doğalgaza 2019 Kasım itibariyle yüzde 19 bir artış var. Üniversite öğrencilerinin kredi borçları ile ilgili çalışma yapıyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN