KYK yurt ve burs başvuruları başladı mı? Son dakika KYK haberleri

KYK yurt ve burs başvuruları başladı mı? Son dakika KYK haberleri

KYK yurt ve burs başvurularının ne zaman başlayacağı araştırılıyor. ÖSYM, 23-29 Temmuz tarihleri arasında üniversite tercihini yapacak öğrencilerin, KYK yurt ve burs başvurularında bulunabileceğini açıkladı. Peki KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

KYK yurt ve burs başvuruları için geri sayım başladı. ÖSYM’den KYK yurt ve burs başvuruları ile ilgili gelecek son dakika haberleri geldiği an karar.com’da yer alacak. Üniversite eğitimlerinde bir nebze olsa rahatlamak için burs almak isteyenler ya da yurt başvurularında bulunacak adaylar, KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt arıyor.

KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN?

KYK yurt başvuru tarihi için adaylar araştırmaya devam ediyor. Fakat KYK tarafından yurt başvurularının hangi tarihte başlayacağı ile ilgili resmî bir açıklama yapılmadı. 2018’de yurt başvuruları Eylül ayında alınmıştı. Buna göre, 2019 yurt başvurularının da o tarihlerde yapılması öngörülüyor.

BURS VE KREDİ BAŞVURULARI NE ZAMAN?

KYK'dan burs ve kredi almak isteyen adaylar başvuru tarihini sorguluyor. Fakat yurt başvurusu gibi burs ve kredi başvurularının da tarihi henüz paylaşılmadı. Burs ve kredi başvuruları yurt başvurularının tamamlanmasının arkasından alınacak. 2018’de burs ve kredi başvuruları ekim ayı içinde alınmıştı. Konu ile alakalı herhangi bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer alacaktır.

19-07/23/kykk.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN