Haluk Levent herkesi ağlattı! Acı haberi sosyal medyadan verdi

Haluk Levent herkesi ağlattı! Acı haberi sosyal medyadan verdi

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan 7.7'lik depremin ardından herkes birbirine kenetlendi. 10 ilin etkilendiği büyük deprem için pek çok ünlü isimde seferber oldu. Yardımlarıyla yürek ısıtan Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent acı haberi sosyal medya üzerinden duyurdu.

Yaptığı yardım kampanyaları ile yürekleri ısıtan Haluk Levent, 7.7 şiddetindeki depremin ardından kolları sıvadı. Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent enkaz altında kalanların içinde kuzeninin de olduğunu açıkladı. Yaşananlar hakkında gelişmeleri paylaşan Levent, acı haberi sosyal medyadan verdi.


TÜM SEVENLERİNİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU


Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile kahreden haberi açıklayan ünlü şarkıcı Haluk Levent, "Ah ya ah! Küçük kuzenim Güven Dönbak enkaz altında kaldı. Kurtarılamadı" sözleri ile acı haberi verdi.

haluk-levent-kuzen.jpg
DEPREMZEDELER İÇİN CANLA BAŞLA SAVAŞIYOR


Şarkıcı kimliğinin yanı sıra kurduğu Ahbap Derneği ile de sık sık gündemde yer alan Haluk Levent afetzedeler için de seferber oldu. Kısa süre içerisinde milyonlarca TL bağış toplayan ünlü isim, tüm ekipleriyle birlikte deprem bölgesinde 3000 konteyner kurmaya hazırlanıyor. Depremde en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'a giden Haluk Levent, diğer şehir valilikleriyle de irtibata geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN