LGS soru ve cevapları PDF indir: 2019 LGS soruları ne zaman açıklanacak? Öğrenciler LGS’de ter döktü

LGS soru ve cevapları PDF indir: 2019 LGS soruları ne zaman açıklanacak? Öğrenciler LGS’de ter döktü

2019 LGS sorularının ne zaman açıklanacağı, LGS’ye giren adaylar tarafından soruşturuluyor. Bu yıl ikinci defa yapılan LGS sınavı için ailelerin ve öğrencilerin heyecanlı bekleyişi tamamlandı. Lise eğitimlerini iyi bir okulda geçirmek için öğrencilerin girdiği LGS sınavında sözel ve sayısal bölümünün soruları ve cevapları sınav sonrası merak ediliyor. Peki LGS sınav soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? LGS sınav soru ve cevapları PDF’ini indirmek için yayınlandığı tarihte haberimize bakabilirsiniz. İşte detaylar…

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Liselere Giriş Sınavı (LGS) heyecanı yaşayan adaylar LGS soru ve cevaplarına gözünü dikti. LGS sınav sorularının ne zaman açıklanacağını merak eden öğrenci ve veliler, 1 Haziran 2019’da gerçekleşen LGS sınavı soru ve cevaplarını PDF ile indirmek istiyor. ÖSYM takvimine göre geçen sene yapılan sınavdan sonra LGS sınav soru ve cevapları yayınlanmıştı. meb.gov.tr adresinden yayınlanan sorulara karar.com’dan erişebilirsiniz. İşte LGS sınav soruları ve cevapları ile ilgili detaylar…

SÖZEL SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SAYISAL SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2019 LGS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2019 LGS sınavına giren öğrenci ve veliler, yapılan doğru-yanlışları kontrol etmek için LGS sınav sorularını kontrol ediyor. LGS sınav soruları meb.gov.tr adresinden LGS sınavı sonrası yayınlanıyor. LGS sınav soru ve cevaplarını haberimizden indirebilirsiniz.

2019 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

1 Haziran 2019 Cumartesi yapılan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sonuçları, MEB tarafından daha önce duyurulan takvime göre; 24 Haziran 2019 tarihinde açıklanacak.

SINAVSIZ YEREL YERLEŞTİRME NASIL YAPILACAK?

Sınavsız yerel yerleştirmede, 2018'de ortaokullarda bulunma kriteri bu yıl kaldırıldı. Sınavsız yerel yerleştirme, öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanının üstünlüğü ve okula özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılacak. Üç kriterde eşitlik olması durumunda sırasıyla 8, 7 ve 6'ncı sınıflardaki yıl sonu başarı puanı üstünlüğüne bakılacak.

2019 LGS SORU KİTAPÇI VE CEVAP AHAHTARI İÇİN TIKLAYIN

19-06/01/2019-lgs-sorulari-ne-zaman-aciklanacak-lgs-soru-ve-cevaplari-pdf-indir-ogrenciler-lgsde-ter-doktujpgg.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN