Liderlerin resepsiyon fotoğrafında ilginç benzerlik

Liderlerin resepsiyon fotoğrafında ilginç benzerlik

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, Buckingham Sarayı'nda NATO liderleri için düzenlenen resepsiyona ev sahipliği yaptı. Resepsiyonda liderlerin verdiği pozda siyaseti söylemleri birbirine benzetilen ABD Başkanı Donald Trump ile İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın duruşlarındaki benzerlik dikkat çekti.

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları, NATO'nun 70. yıldönümünü kutlamak için Londra'da toplandı. İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, liderler için tertip edilen resepsiyona ev sahipliği yaptı.

19-12/03/resimid_13799577.jpg

Liderlerin resepsiyonda verdiği pozda, Donald Trump ile Boris Boris Johnson'ın duruşları ve beden dillerindeki benzerlik dikkat çekti. siyasi söylemleri de birbirine benzetilen iki liderin liderler fotoğrafındaki beden dili benzerliklerine çok sayıda yorum geldi.

19-12/03/wdx.jpg

KRALİÇE RESEPSİYON VERDİ

Kraliçe Elizabeth, ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump’ın da davetliler arasında yer aldığı NATO liderleri için bugün Buckingham Sarayı’nda bir resepsiyon verdi.

19-12/03/resimid_13799922.jpg

Müttefik kuvvetlerin kabiliyetlerinin iyileştirilmesi, operasyonel alanların tanımlanması ve NATO'nun terörizme karşı eylem planının güncellenmesi dahil olmak üzere bir dizi tedbir üzerinde anlaşmaları bekleniyor. Liderler ayrıca, Rusya'nın silahları, Çin'in yükselişiyle ilgili stratejik konuları da görüşecekler. Müttefiklerin de ittifakta yük paylaşımı konusunda kaydedilen ilerlemeleri değerlendirmeleri bekleniyor.

 

ERDOĞAN DA KATILDI

İngiltere’nin başkenti Londra’da yarın NATO Liderler Toplantısına katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü temaslarını tamamladı.

Bugün ilk olarak 10 Downing Street’e İngiltere, Fransa ve Almanya liderleriyle Suriye konulu Dörtlü Zirve’ye katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonrasında Buckingham Sarayı'nda İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tarafından heyetler onuruna verilen resepsiyona iştirak etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak Downing Street’te İngiltere Başbakanı Boris Johnson tarafından liderler ve eşleri onuruna verilen gayriresmi akşam yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Londra ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak eşlik ediyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN