Liseli kızların ekmek bıçaklı kavgası! Facianın eşiğinden dönüldü

Antalya'da yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. İki kız öğrenci grubu arasında çıkan kavgada tekme, tokat ve bıçaklı kavga, erkek öğrencilerin araya girmesiyle kan dökülmeden önlendi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 2 farklı lisede okuyan kız öğrenciler bir parkta konuşmak için buluştu. Sözlü tartışmayla başlayan olay tekme ve tokatlı kavgaya dönüştü. Kız öğrencilerden birinin elindeki ekmek bıçağı paniğe neden olurken, araya giren erkek öğrenci kızın elinden bıçağı güçlükle aldı.

"ELİNDE BIÇAK VAR. BIÇAK"

Kavga esnasında bir öğrenci "Elinde Enis bıçak var. Bıçak, bıçak" diye çığlık atarak arkadaşını uyardı. Erkek öğrenci kızdan bıçağı alırken elinden hafif yaralandı. Görüntüyü çeken erkek öğrencinin, "Bıçağı verme abi polisi ara parmak izi alsınlar" sözleri, cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir