LPG otogaz fiyatları yine zamlandı! 2019 LPG fiyatları ne kadar oldu?

LPG otogaz fiyatları yine zamlandı! 2019 LPG fiyatları ne kadar oldu?

LPG otogaz fiyatları yine zamlandı! LPG fiyatları ne kadar oldu? Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından yapılan açıklamaya göre göre LPG'ye zam geldi Peki LPG fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

LPG otogaz fiyatları yine zamlandı! LPG fiyatları ne kadar oldu? Milyonlarca araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir haberin detayı Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre LPG otogaz fiyatları yine zamlandı. Peki LPG fiyatları ne kadar oldu?

EPGİS tarafından yapılan açıklamaya göre; LPG otogaza bu geceden itibaren geçerli olmakla beraber 5 kuruş zam yapıldığı duyuruldu.

19-03/13/lpg-fiyatlarinda-indirim.jpg

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası yaptığı açıklamasında ise;

Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi; 13/03/2019tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG Otogazda 5 krş Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış ÖTV'den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır.

EŞEL MOBİL UYGULAMASI YENİDEN DEVREYE ALINDI

"Eşel Mobil sistemi bu yıl ilk olarak LPG otogazda devreye alınmıştır. Diğer ürünlerde ihtiyaç oldukça devreye alınacaktır." denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN