Mağaraya gizlenen teröristler etkisiz hale getirildi

Mağaraya gizlenen teröristler etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Yıldırım Operasyonu'nda bir mağaraya gizlenen 3 terör örgütü PKK mensubu, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde yürütülen Pençe-Yıldırım Operasyonu ile PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmeye devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Komandolarımızın arama tarama faaliyeti sırasında tespit edilen ve bir mağaraya gizlendikleri belirlenen 3 PKK'lı terörist, Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi. Böylece Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında etkisiz hale getirilen toplam PKK'lı terörist sayısı 37 oldu" denildi.

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN