Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Malatya'nın Arguvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, depreme ilişkin, şu ana kadar kendilerine ulaşan olumsuz bir durum olmadığını bildirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 08.51'de merkez üssü Arguvan olan 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Sarsıntının, yerin 6,99 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, depremi ve artçı sarsıntıları hissettiklerini ifade ederek, "Şu ana kadar bize yansıyan olumsuz bir durum olmadı. Olumsuz bir durum olsaydı çoktan haberimiz olurdu. İlçe halkına tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizler de köylerimizi gezip durumu kontrol ediyoruz." dedi. 

Öte yandan, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, ilçede gece saatlerinden itibaren 1.1 ila 3.9 arasında 8 yer sarsıntısı yaşandı. 

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN