Malatya'da PKK, DEAŞ ve FETÖ operasyonu: 17 şüpheli gözaltına alındı

Malatya'da PKK, DEAŞ ve FETÖ operasyonu: 17 şüpheli gözaltına alındı

Malatya'da silahlı terör örgütleri PKK, DEAŞ ve FETÖ'ye üye oldukları ve propagandasını yaptıkları iddiasıyla 17 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya'da silahlı terör örgütleri PKK, DEAŞ ve FETÖ/PDY'ye üye oldukları ve propagandasını yaptıkları iddiasıyla 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütlerine üye olan, propagandalarını yapan ve yardım eden şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonlarda DEAŞ ve PKK propagandası yaptıkları öne sürülen 5 zanlı ile THKP/C üyesi oldukları ve propagandasını yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

Ayrıca FETÖ/PDY üyesi oldukları ve örgüte yardım ettikleri iddiasıyla 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin 4'ünün, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan kesinleşmiş hapis cezalarının bulunduğu belirtildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen 17 şüpheli emniyete götürüldü.

MALATYA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN