Maltepe Mitingi'ne kaç kişi katıldı? (21 Nisan) İmamoğlu'nun mitinginde kaç kişi var?

Maltepe Mitingi'ne kaç kişi katıldı? (21 Nisan) İmamoğlu'nun mitinginde kaç kişi var?

Maltepe Mitingi'ne kaç kişi katıldı? 21 Nisan 2019 Pazar günü düzenlenen İmamoğlu'nun mitinginde kaç kişi vardı? Emniyet kaynaklarından yapılan açıklamanın detayları ve Maltepe Mitinginden il kareler haberimizde...

Maltepe Mitingi'ne kaç kişi katıldığı ve 21 Nisan Pazar günü yapılan mitingten ilk kareler haberimizde. Belediye Başkanı olarak düzenlediği İmamoğlu'nun mitinginde kaç kişi vardı? Ekrem İmamoğlu Maltepe Mitingine tüm İstanbulluları davet etti. İmamoğlu davette "Önümüzdeki beş yıl, bir belediye başkanının beş yılı değil. 16 milyon insanımızın beş yılı. Sizi onun için davet ediyorum. Gelin güzel bir pazar gününde saat 14'de Maltepe'de buluşalım." dedi. İşte Emniyetten yapılan mitinge kaç kişinin katıldığına dair bilgiler ve Maltepe Mitingi ile ilgili detaylar...

19-04/21/maltepe-mitingi-1.jpg

MALTEPE MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI? 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çağrısı üzerine bugün saat 14:00’te Maltepe sahilindeki miting alanında yapıldı.  “İstanbul'a Yeni Bir Başlangıç Buluşması”nına önce İstiklal Marşı okundu sonra dualar edildi. 

Maltepe Mitingi'ne kaç kişinin katıldığı merak ediliyor. Maltepe Mitingi ile ilgili emniyetten gelen açıklama ve konu ile ilgili detaylar paylaşıldığı andan itibaren haberimizde olacak. 

19-04/21/mamoglunun-mitinginde-kac-kisi-var.jpg

MİTİNG DUALARLA BAŞLADI

İstiklal Marşı okunduktan sonra sahneye hoca çıktı.

Ailesiyle birlikte sahnedeki yerini alan Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasından önce sahnedeki yerini alan hoca, miting alanına gelen binlerce insanla birlikte dua etti.

19-04/21/maltepe-mitingi.jpg

DİKKAT ÇEKEN DÖVİZ VE PANKARTLAR

 Alandaki, “İmamoğlu varsa çözüm var”, “Asla yalnız yürümeyeceksin”, “Bankamatikçilere geçit yok”, “Çok yakıştın İstanbul'a, “Hakkımızı da İstanbul'u da yedirmeyiz”, “Sadece İstanbul değil, tüm Türkiye seni bekliyor” yazılı pankart ve dövizler dikkat çekti.

19-04/21/maltepe-2.jpg

MALTEPE MİTİNG ALANI KAÇ KİŞİLİK?

Maltepe sahilinde 400 metre genişliğinde ve 3,5 kilometre uzunluğunda 1 milyon 200 bin metrekarelik alana yapılan dolgunun ardından oluşturulan Maltepe Parkı, 2 milyon kişiyi ağırlayabilecek kapasitede. Alanın dışında yeşillik bölge ve yola taşan insanlar düşünüldüğünde bu rakam 2 katına çıkabilir.

19-04/21/maltepe-miting-alani.jpg

İMAMOĞLU MALTEPE MİTİNGİ'NE DAVET ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Maltepe sahilindeki miting alanında yapılacak olan “İstanbul'a Yeni Bir Başlangıç Buluşması” hakkında açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu Maltepe Mitingine bütün istanbulluları davet etti. İmamoğlu davetinde "Gelin güzel bir pazar gününde saat 14'de Maltepe'de buluşalım." dedi.  

“İSTANBUL’U KONUŞMAK İSTİYORUM”

Sosyal medya hesabından videolu bir mesaj yayınlayan İmamoğlu “İstanbul’da yarın (pazar) baharın çok güzel bir gününde, güneşin ışıl ışıl olacağı bir günde Maltepe’de sizlerle buluşmak istiyorum. İstanbul’u konuşmak istiyorum. İstanbul’un yeni bir başlangıcını orada sizlerle paylaşmak istiyorum.” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN