Maltepe Üniversitesi 33 akademik personel alacak | Hangi alan ve bölümlerden alım yapılacak?

Maltepe Üniversitesi 33 akademik personel alacak | Hangi alan ve bölümlerden alım yapılacak?

Maltepe Üniversitesi akademik personel ilanı verdi. Peki Maltepe Üniversitesi kaç öğretim üyesi ve kaç öğretim elemanı alacak? Öğretim üyesi ile öğretim elemanı arasındaki fark nedir? Akademik ilanlara başvuru şartları nelerdir? Üniversite yayınladığı ilanda yer alan bölüm, program, anabilim dalları ve anasanat dallarına 2547 sayılı Kanun ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri uyarınca tam zamanlı statüde öğretim üyeleri alacağını duyurdu.

Maltepe Üniversitesi akademik ilan yayınlayarak farklı alan ve bölümlerde 36 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Yayınlanan iki farklı ilanın ilkinde 23 Öğretim Üyesi alınağı belirtildi. İkinci ilanda ise 13 öğretim elemanı alınacağı ifade edildi. Peki Matepe Üniversitesi hangi alan ve bölümlerde akademik personel alacak? İşte akademik ilan ve ayrıntılar...

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ 23 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

Üniversite web sitesinde yayınlanan 17.01.2019 tarihli ilanda 23 öğretim üyesinin (Prof., Doç., Dr. Öğretim Üyesi) alınacağı duyuruldu. İlana son başvuru tarihi 31.01.2019.

Hukuk Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Meslek Yüksekokuluna bağlı bölümlere öğretim üyeleri alınacak.

AKADEMİK İLAN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Maltepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda gösterilen bölüm, program, anabilim dalları ve anasanat dallarına 2547 sayılı Kanun ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri uyarınca tam zamanlı statüde öğretim üyeleri alınacaktır.

İLAN BAŞLAMA TARİHİ : 17.01.2019

İLAN BİTİŞ TARİHİ (Son Başvuru) : 31.01.2019

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Profesörler İçin:

• Anabilim Dalını Belirten Dilekçe (Üniversitemiz internet sitesinden temin edilecektir)

• YÖK Formatında Özgeçmiş

• Nüfus Cüzdanı Sureti

• Fotoğraf (5 Adet),

• Noter Onaylı Diploma Fotokopileri ve Akademik Unvana Atanma Yazısı [Daha Önce Profesör kadrosuna atanmış ise, Atama Yazısı; Doçentlik Belgesi, Doktora Diploması, Yüksek Lisans Diploması, Lisans Diploması (Yurtdışından alınan diploma var ise, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca verilen Denklik Belgesi)],

• Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını Kapsayan 6 (Altı) Takım Dosya,

• İngilizce eğitim verebilmek için YDS’den en az 80 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca kabul edilen bir kurumdan bu puan muadili bir puan almış olmak veya lisans ya da doktora eğitimini İngilizcenin ana dili olarak konuşulduğu ülkelerde tamamlamış olmak (Bu koşul yabancı dilde (İngilizce) eğitim veren bölümler / programlar için geçerlidir.).

Doçentler İçin:

• Anabilim Dalını Belirten Dilekçe (Üniversitemiz internet sitesinden temin edilecektir)

• YÖK Formatında Özgeçmiş

• Nüfus Cüzdanı Sureti

• Fotoğraf (5 Adet),

• Noter Onaylı Diploma Fotokopileri, Doçentlik Belgesi, Doktora Diploması, Yüksek Lisans Diploması, Lisans Diploması (Yurtdışından alınan diploma var ise Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca verilen Denklik Belgesi),

• Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını Kapsayan 4 (Dört) Takım Dosya,

• İngilizce eğitim verebilmek için YDS'den en az 80 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca kabul edilen bir kurumdan bu puan muadili bir puan almış olmak veya lisans ya da doktora eğitimini İngilizcenin ana dili olarak konuşulduğu ülkelerde tamamlamış olmak (Bu koşul yabancı dilde (İngilizce) eğitim veren bölümler/programlar için geçerlidir.).

Dr. Öğr. Üyesi İçin:

• Anabilim Dalını Belirten Dilekçe (Üniversitemiz internet sitesinden temin edilecektir)

• YÖK Formatında Özgeçmiş

• Nüfus Cüzdanı Sureti

• Fotoğraf (5 Adet),

• Noter Onaylı Diploma Fotokopileri ve Akademik Unvana Atanma Yazısı [Daha Önce Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmış ise, Atama Yazısı, Doktora Diploması, Yüksek Lisans Diploması, Lisans Diploması (Yurtdışından alınan diploma var ise, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca verilen Denklik Belgesi)],

• Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını Kapsayan 4 (Dört) Takım Dosya,

• İngilizce eğitim verebilmek için YDS'den en az 80 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca kabul edilen bir kurumdan bu puan muadili bir puan almış olmak veya lisans ya da doktora eğitimini İngilizcenin ana dili olarak konuşulduğu ülkelerde tamamlamış olmak (Bu koşul yabancı dilde (İngilizce) eğitim veren bölümler / programlar için geçerlidir.).

Not: Adayların ilan tarihini izleyen 15 gün içinde Rektörlüğümüze şahsen başvurmaları gerekmektedir. Postayla, son başvuru tarihinden sonra ve eksik belgeyle yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ 13 ÖĞRETİM ELEMANI ALACAK

Yayınlanan ikinci ilanda da Maltepe Üniversitesi 13 öğretim elemanı (Araştırma Görevlisi & Öğretim Görevlisi ve Uzman) alacak ibaresi yer alıyor. 

İşte Maltepe Üniversitesi öğretim elemanı ilanına başvuru şartları ve ilana açılan alan ve bölümlerin isimleri.

AKADEMİK İLANIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Güzel Sanatlar Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Meslek Yüksekokulu, Rektörlüğe Bağlı bölümlere öğretim elemanı alımları yapılacak.

Maltepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik bölümlerine/programlarına, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31. ve 33. Maddesi ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği”nin ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri alınacaktır.

İlgililer ilanda belirtilen kadroya başvuru için gerekli olan belgelere, bilgilere ve sonuçlara Üniversitemizin web sayfası www.maltepe.edu.tr den ulaşabilirler.

Başvurular ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde ilanda belirtilen ilgili birime şahsen veya posta yoluyla yapılır.

Başvuracak adayların, 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamındaki koşulları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir. Belgesi eksik olan veya belirtilen sürede Üniversitemize ulaşmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN