Mansur Güneş kimdir kaç yaşındadır? Mansur Güneş İBB Güvenlik Müdürü oldu

Mansur Güneş kimdir kaç yaşındadır? Mansur Güneş İBB Güvenlik Müdürü oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Güvenlik Müdürü olarak atadığı ‘Mansur Güneş kimdir, kaç yaşındadır aslen nerelidir?’ gibi soruların yanıtı merak ediliyor. İşte Mansur Güneş’in biyografisi…

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Güvenlik Müdürü olarak atanan ‘Mansur Güneş kimdir, bugüne kadar hangi görevlerde bulundu, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?’ tarzındaki sorulara yanıt arıyorsanız, haberimize bakmanız yeterli. Nevşehir’de doğan Güneş’in hayat hikâyesi karar.com’da…

MANSUR GÜNEŞ KİMDİR?

1967’de Nevşehir’de doğan Mansur Güneş, 1981 yılında Polis Koleji’ne başladı ve burayı dereceyle bitirdikten sonra 1985’te Polis Akademisine girdi. 1989 yılında da mezun olarak Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 4 sene karakol ve asayiş bürosunda çalışan Mansur Güneş, 2000-2002 yılları arasında Fransa Toulouse’da Polis Sosyolojisi üzerine ve AB Hukuku bölümünde master yaptı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nde 2004’ün ortasına dek Avrupa Birliği Şube Müdürü olarak çalışan Mansur Güneş, buradaki görevi esnasında, BM Barış Operasyonlarına seçilerek Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde BM Barış Gücü ile AB polis misyonlarında yerel polis yapısının oluşturulması, eğitilmesi ve denetlenmesi bölümlerinde aktif olarak görev aldı.

19-08/03/mansur-gunes.jpg

2006’da Interpol Merkez Dairesi’nde Uluslararası Araştırma Şube Müdürlüğü yapan Mansur Güneş, 2008’de de Tav Güvenlik Genel Merkezi Atatürk Havalimanı’nda Eğitim, Denetim ve Güvenlik Koordinatörü olarak göreve aldı. 2015’te Atatürk Havalimanı Tav Özel Güvenlik Koordinatörü olarak görevlendirilen Mansur Güneş, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Mansur Güneş, çok iyi derecede Fransızca ve ileri seviyede İngilizce biliyor.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN