Mansur Yavaş'ın danışmanı Volkan Memduh Gültekin'den Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Mansur Yavaş'ın danışmanı Volkan Memduh Gültekin'den Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı için açıklamalarda bulundu. "Bilgimiz yok, ilgimiz de yok. İşimize bakıyoruz." diyen Gültekin, "Görevimizi geri plana atıp farklı konuları konuşursak işte o zaman, hem zamanınızı alır hem motivasyonumuzu düşürür." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın danışmanı ve ABB Basın Yayın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, TV5 ekranlarında yayınlanan bir programda, Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında konuştu.

Gültekin, sunucu Hasan Basri Akdemir'in "Önce sayın Ümit Özdağ 'Mansur Yavaş adayımızdır' dedi, sonra Fatih Erbakan 'Yavaş aday olmalıdır' dedi, bazı farklı çevrelerin de böyle görüşleri var. Siz ilk duyduğunuzda nasıl bir medya planlaması yaptınız bu konuyla ilgili?" sorusunu yanıtladı.

Gültekin, "Cumhurbaşkanlığı konusu sık sık önümüze geliyor, bu bir gerçek. Bu konuda da bizim tavır almamız, duruş sergilememiz gerekiyor. Biz şu konuda rahatız; Ankara'ya odaklanmış durumdayız. Sayın Özdağ da açıkladı, başkası da açıkladı. Bu bizim dahilimizde olan bir şey değil. Bizi etkileyen bir şey yok. Bilgimiz yok, ilgimiz de yok. İşimize bakıyoruz. Açıklamanın olduğu gün biz de kurumsal olarak görüşümüzü beyan ettik ve yolumuza devam ediyoruz" dedi.

BU KONULAR HEM ZAMANIMIZI ALIR HEM MOTİVASYONUMUZU DÜŞÜRÜR

Mansur Yavaş'ın bu konuşmalar için ne düşündüğü sorusuna ise Gültekin, "Tabi ki yaptığı işlerle konuşulmaktan kim memnun olmaz. Bu konuşmalar bugüne kadar ki yaptığı çalışmaların yansımasıdır. Ama bizim bu konuşmalara takılmamamız gerekiyor. Bu konuşmalara vakit ayırmamamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü şuan mevcut bir görevimiz var. 6 milyon Ankaralı demiş ki 'siz bu şehrin belediye başkanısınız. Bu şehri doğru yönetin' demiş. Buna inanmış ve oy vermiş. Biz görevimizi geri plana atıp farklı konuları konuşursak işte o zaman, hem zamanınızı alır hem motivasyonumuzu düşürür. Biz de ne motivasyonumuzu düşürmek ne de zamanımızı harcamamak adına doğru çalışmalar yürütüyoruz. Çok rahatız" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN