Marmara Adası hangi ile bağlı? Marmara Adası nerede? Marmara adası nüfusu

Marmara Adası hangi ile bağlı? Marmara Adası nerede? Marmara adası nüfusu

Son zamanlarda haberlerde sıkça duyduğumuz tatil beldelerinden, ‘Marmara Adası nerede, hangi ile bağlı?’ gibi sorular merak ediliyor. Yaz aylarında maalesef yangınlarla anılan Marmara Adası ile ilgili aradığınız tüm gelişmeler karar.com’da…

Marmara Adası’nın haritada tam olarak nerede olduğu ve hangi ilçeye bağlı olduğu araştırılıyor. Türkiye’nin tatil beldelerinden olan, yeşilliği ve doğa güzellikleriyle bilinen Marmara Adası’nın nüfusu, yüz ölçümü ve diğer tüm detayları araştırılıyor. İşte merak edilenler…

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

MARMARA ADASI NEREDE?

Son günlerde medyada yangın haberleriyle anılan Marmara Adası'ndaki yangın haberlerinin ardından Marmara Adası ile ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Gökçeada'dan sonra Türkiye'nin ikinci büyük adası olan Marmara Adası İstanbul'a deniz otobüsüyle 2,5 saat, gemiyle 5 saat mesafe uzaklıkla bulunuyor. Marmara Denizi'nin güneybatısında yer alan Marmara Adaları'nın en büyüğü ve Balıkesir'e bağlı olan bir ada olan Marmara Adası’nın nüfusu yazın artar ve birçok otel, hotel, pansiyon dolar taşar.

19-08/13/marmara-adasi.png

Marmara Adası’nın merkezinden başka, köyleri de turizm amaçlı hizmet veriyor. 2014’te Balıkesir'in büyükşehir olmasının ardından Marmara Adası'na bağlanan diğer ada ve köyler; Ekinlik Adası, Avşa Adası ve Yiğitler Köyü'dür. Marmara Adası'na yaz sezonunda İstanbul'dan her gün 2 veya 3 deniz otobusü ve İDO'ya ait gemi tarifeli sefer yapar. Bu seferler hafta sonları da devam eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN