Marmara'da sıcaklıklar daha da düşecek

Marmara'da sıcaklıklar daha da düşecek

Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına inecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında olacağı bölgede, rüzgarın özellikel gece saatlerinde kuvvetli esmesi bekleniyor.

Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava parçalı ve çok bulutlu.

Sakarya çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren bölge genelinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği, yağışların akşam saatlerinden itibaren Sakarya çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

SAKARYA İÇİN YOĞUN KAR UYARISI

Bölgede sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında olacağı bölgede, rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, gece saatlerinde kuvvetli esmesi öngörülüyor.

Yağışların Sakarya çevrelerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin edildiğinden meydana gelmesi muhtemel buzlanma, don olayı, tipi şeklinde kar yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar ile çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

İSTANBUL/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN