Yangın söndürme ekiplerine su taşıyordu! Türkiye Şahin'e ağlıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangından motosikletiyle uzaklaşırken kaza yapan Şahin Akdemir alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti. Akdemir'in yangın söndürme ekibindekilere motosikletiyle su taşıdığı öğrenildi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına destek veren, Şahin Akdemir dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. Akdemir’in hayatını kaybetmeden önce yangında çektiği son görüntüler ortaya çıktı.

yanginda-sahin.jpg

YANGINDAN ACI HABER GELDİ

Alevlere müdahale eden ekiplere yardımcı olmaya çalışan 25 yaşındaki Şahin Akdemir’in dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Akdemir’in cansız bedeni Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aslen Köyceğiz’e bağlı Sazak Mahallesi'nden olan ve uzun yıllardır Ortaca ilçesinde yaşayan Şahin Akdemir’in, Marmaris’te turizm sektöründe çalıştığı öğrenildi.

ahin-yangin.jpg

YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMASINA YARDIM ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ

Akdemir’in, meydana gelen yangına yardım etmek için motosikleti ile bölgeye gittiği ve yangın söndürme çalışmasına yardım ettiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden Şahin Akdemir’in 1 ay önce çıkan yangında da gönüllü olarak itfaiyecilere su taşıdığı öğrenildi.

ahin.jpg

SON PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

Öte yandan Şahin Akdemir’in sosyal medya hesabından yangında paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Yangına motosikleti ile gidişini yayınlayan Şahin Akdemir, “Su taşımaya devam, yangıncılara su taşıyacağız yine, Allah hayırlarımızı kabul eylesin” dediği duyuluyor. Bir diğer görüntüde ise yüzündeki duman lekeleri dikkat çeken Şahin Akdemir, “Yangın hala devam ediyor biz su taşıyoruz hala” konuşmaları görülüyor.

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Marmaris'te maalesef bir canı, vatandaşımızı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum" dedi.

Marmaris’te maalesef bir canı, vatandaşımızı kaybettik.

Başımız sağ olsun.

Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN