MAZLUMDER'den 28 Şubat konvoyu

MAZLUMDER'den 28 Şubat konvoyu

MAZLUMDER, 28 Şubat darbesinin 22'inci yıl dönümünde ilginç bir etkinliğe imza atacak. İstanbul'da tankların yürütüldüğü Sultanbeyli'den Saraçhane'ye araç konvoyu düzenlenecek, 28 Şubat mağdurları için '28 Şubat 1000 Yıl Sürmesin' çağrısı yapılacak.

İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER), 28 Şubat darbesinin 22'inci yıl dönümünde ilginç bir etkinliğe imza atacak. İstanbul'da tankların yürütüldüğü Sultanbeyli'den Saraçhane'ye araç konvoyu düzenlenecek, 28 Şubat mağdurları için çağrı yapılacak.

MAZLUMDER'den yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: 

"28 Şubat Darbesinin 22'nci yılında, tankların yürütüldüğü Sultanbeyli'den Saraçhane'ye araç konvoyu düzenleyeceğiz. Mimarları tarafından 1000 yıl süreceği söylenen darbenin etkisi 28 Şubat Mahpusları ve aileleri açısından en ağır şekilde devam ediyor.

Mahpusların ve ailelerin sorunlarını ve çözüm taleplerini dillendirmek üzere Sultanbeyli'den Saraçhaneye düzenleyeceğimiz konvoya ve Saraçhane Parkında kuracağımız maket hücrelerin önünde yapacağımız basın açıklamasına davetlisiniz.

İçeridekiler ve aileleri için 1000 yıldır süren 28 Şubat'ın son bulması için desteğinizi bekliyoruz."

Söz konusu etkinlik için #Son28ŞubatOlsun,  #YenidenAdilYargılanma, #28Şubat1000YılSürmesin etiketleri de sosyal medyadan kullanılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN