MEB'den küçük çocuğun serviste unutulması olayına soruşturma

MEB'den küçük çocuğun serviste unutulması olayına soruşturma

Milli Eğitim Bakanlığınca, Samsun'da bir çocuğun anaokulu servisinde unutulması olayına ilişkin idari soruşturma başlatıldı. Bakanlık, servis hizmeti veren firma ve sorumlu personel hakkında adli makama suç duyurusunda bulundu.

MEB, Samsun'da bir çocuğun anaokulu servisinde unutulmasına ilişkin idari soruşturma başlattı, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

MEB'den "Samsun Atakum ilçesinde bir çocuğun anaokulu servisinde unutulduğu" iddiasına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Söz konusu olay ile ilgili idari soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca servis hizmeti veren firma ve sorumlu personel hakkında adli makama suç duyurusunda bulunulmuştur." ifadeleri kullanıldı.  

KÜÇÜK ÇOCUĞU 5 SAAT SERVİSTE UNUTTULAR

Samsun'un Atakum ilçesinde 4 yaşındaki anaokulu öğrencisi R.D., servis minibüsünde unutulmuştu. 5 saat serviste kalan çocuk, okul çıkışı fark edilmişti. Görevliler, altını ıslatan ve titreyen R.D.'yi annesi Gülnür D.'ye teslim edip özür dilemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN