Meclis Komisyonu Rabia Naz için toplandı

Meclis Komisyonu Rabia Naz için toplandı

Meclis Komisyonu, Rabia Naz Vatan'ın şüpheli ölümü araştırmak için toplandı. Komisyon Başkanı Aydoğdu "Ailenin acısını paylaştık, onları dinledik. Orada bazı tanıklarla görüştük. Bugün onu devam ettireceğiz. Giresun'dan çağırdımız insanları dinleyeceğiz" dedi.

Rabia Naz Vatan başta olmak üzere şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması ve bu konuda alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu başkanlığında toplandı. 

Aydoğdu, geçen haftalarda Giresun'a gittiklerini ve Rabia Naz Vatan'ın ailesi ile görüştüklerini belirterek, "Ailenin acısını paylaştık, onları dinledik. Orada bazı tanıklarla görüştük. Bugün onu devam ettireceğiz. Giresun'dan çağırdımız insanları dinleyeceğiz." dedi. 

Konuşmanın ardından toplantı basına kapatılarak, davet edilen kişilerin dinlenilmesine geçildi. 

TBMM/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN