Media Markt 11 ilde personel alımı yapacak! Başvuru şartları nelerdir?

Media Markt 11 ilde personel alımı yapacak! Başvuru şartları nelerdir?

Media Markt personel alımı gerçekleştirecek. Kocaeli, Ankara, İstanbul, Bursa, Muğla başta olmak üzere 11 ilde personel alımları açıldı. Peki Media Markt personel alımına nasıl başvurulur? Media Markt maaşı ne kadar? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Teknoloji mağazası Media Markt 11 ilde en az lise mezunu satış danışmanlarını arıyor. İşte Media Markt'ta çalışma şartları ve açık iş ilanları...

MEDIA MARKT 11 İLDE PERSONEL ALIMI YAPIYOR

MediaMarkt iş ilanları firmanın resmi internet sitesi üzerinde kariyer ve insan kaynakları bölümlerinde paylaşılmaktadır. Ayrıca mağazalara giderek elden başvuru yapabileceğinizi de bilmelisiniz.

MEDIA MARKT İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

MEDIA MARKT ÇALIŞMA ŞARTLARI

MediaMarkt şirketi Türkiye'nin dört bir yanında mağazası olan bir teknoloji marketidir. Firmada günlük mesai saati 8.5 saat olarak belirlenmiştir. 8.5 saatin içerisinde çay, sigara, ihtiyaç ve yemek molaları da bulunmaktadır. Mola süresi günlük ortalama 1 saat civarındadır.

MEDIA MARKT BAŞVURU ŞARTLARI

Başvurunuz şirkete ulaştıktan sonra şirket tarafından geri aranacak ve mülakata çağrılacaksınız. Mülakatınız başarılı geçmesi durumunda işe girmeniz önünde engel kalmayacaktır.

Hali hazırda yayında olan ilanlarda en fazla aranan personeller satış danışmanları. Kocaeli, Ankara, İstanbul, Bursa, Muğla başta olmak üzere 11 ilde personel alımları açıktır.

MEDIA MARKT PERSONEL MAAŞLARI

Firmada işe yeni başlayan deneyimsiz personeller 2019 yılında asgari ücret tutarında maaş alırlar. Yani deneyimsiz Mediamarkt personel maaşı 2019 yılında 2020 TL civarındadır.

Deneyimli personeller ise asgari ücretin %20'si veya %30'u oranında daha fazla maaş alabilirler. Bu kapsamda deneyimli Mediamarkt personel maaşı 2019 yılında 2750 TL civarındadır. Mağaza müdürü maaşları ise 5 bin TL'yi bulabilir.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN