Mehmet Özhaseki: Laf olsun diye ittifak yapmadık

Mehmet Özhaseki: Laf olsun diye ittifak yapmadık

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, berberle bir araya geldi. Ankara için 111 projesinin olduğunu hatırlatan Özhaseki Cumhur İttifakı'na ilişkin "'Bu laf olsun' diye yapılmış ya da 'birkaç belediyeyi fazla alalım' diye yapılmış bir ittifak değil" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Biz MHP ile Cumhur İttifakı hususunda söz birliği edip yola çıktık. 'Bu laf olsun' diye yapılmış ya da 'birkaç belediyeyi fazla alalım' diye yapılmış bir ittifak değil." dedi.

Özhaseki, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri ile Keçiören Estergon Kalesi’nde bir araya geldiği toplantıda, seçimi kazanması halinde 11 ana başlıkta, 111 projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Günümüzde çocukların evlere hapsolduğunu ancak geleceğe hazırlanması gerektiğini vurgulayan Özhaseki, "1 milyon metrekare alana Çocuk Köyü yapacağız. İçerisinde yüze yakın etkinlik olacak. Çocuklar orada hem geleceğe hazırlanacak hem de eğlenecek." diye konuştu. 

"LAF OLSUN DİYE İTTİFAK YAPMADIK"

Konuşmasında Cumhur İttifakı'na da değinen Özhaseki, "Biz MHP ile Cumhur İttifakı hususunda söz birliği edip yola çıktık. 'Bu laf olsun' diye yapılmış ya da 'birkaç belediyeyi fazla alalım' diye yapılmış bir ittifak değil. Neden, çünkü geçtiğimiz birkaç yıl içerisinde bu ülkenin başından öyle badireler geçti ki Allah bir daha göstermesin. Bu badireler Avrupa'da en büyük, güçlü ülkelerin başından geçmiş olsaydı emin olun çökerlerdi." ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, AK Parti Keçiören Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok ile Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezai Kara ve davetliler katıldı. 

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN