Melih Gökçek'ten canlı yayında "rant" itirafı

Melih Gökçek'ten canlı yayında "rant" itirafı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, canlı yayında yaptığı açıklamada rant dağıttığını kabul etti.

Melih Gökçek, CNN Türk'te Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la yaşadığı 'rüşvet' tartışmalırya ilgili Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına telefonla bağlandı. Burada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneme yönelik iddialara cevap veren Gökçek, kendi döneminde rant dağıttığını kabul etti. "Tabii ki bu insanlar rant kazanıyorlar" diyen Gökçek, "Ama burada kim kazanıyor? Ankara da kazanıyor, halk da kazanıyor. Dolayısıyla herkes kazanıyor" ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek, şöyle konuştu:

"Herkes şikayet ediyor rant için. Tabii ki bu insanlar rant kazanıyorlar. Aynı zamanda da kamunun bir şey kazanması lazım. Bunun da en güzel laf getirmeyecek konusu okuldur. Bizim belediye meclisi bunun pazarlığını yaparak planlara el koydu. Tekrar ediyorum ben neden rant verdiğimi. Bir insan 4 kat yapacağına 8 kat yaparsa elbette daha fazla para kazanır. Bunun adına da rant derler. Ama burada kim kazanıyor? Ankara da kazanıyor, halk da kazanıyor. Dolayısıyla herkes kazanıyor." 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN