Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na saldırı açıklaması

Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na saldırı açıklaması

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, şehit cenazesinde yapılan çirkin saldırı hakkında açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener "Bilinçli olarak kutuplaştarılan ülkemizde, siyasilerin milleti germekten acilen vazgeçmeleri gerekiyor. Hiçbir oy, hiçbir koltuk milletimizin birlik ve huzurundan daha kıymetli değil" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, şehit cenazesinde yapılan çirkin saldırı hakkında açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Hiçbir oy, hiçbir koltuk milletimizin birlik ve huzurundan daha kıymetli değil" dedi.

Kılıçdaroğlu ile bir fotoğrafını paylaşarak Twitter'dan paylaşım yapan Akşener "Sayın @kilicdarogluk'na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine acil şifalar diliyorum. Bilinçli olarak kutuplaştırılan ülkemizde, siyasilerin milleti germekten acilen vazgeçmeleri gerekiyor. Hiçbir oy, hiçbir koltuk milletimizin birlik ve huzurundan daha kıymetli değil" ifadelerini kullandı.

19-04/21/meral.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN