Merkel'den İstanbul paylaşımı: Allahaısmarladık

Merkel'den İstanbul paylaşımı: Allahaısmarladık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunan Almanya Başbakanı Merkel, Türkiye'ye veda ederken sosyal medya hesabından "Allahaısmarladık" notuyla paylaşımda bulundu.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, çalışma ziyareti nedeniyle geldiği Türkiye'den ayrılırken sosyal medya hesabı Instagram'dan "Allahaısmarladık" notuyla paylaşım yaptı.

İşte Merkel'in o paylaşımı:

20-01/26/640xauto-3.jpg

GÜNDEMDEKİ KONULAR ELE ALINDI

İstanbul'da bir dizi temasta bulunan Merkel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 1,5 saat süren görüşmesinde ikili ilişkiler, Almanya'nın temmuz ayı itibarıyla başlayacak Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı çerçevesinde, Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, katılım süreci, Gümrük Birliği'nin güncellenmesi ve vize serbestisi konularının ele alınmıştı.

Görüşmelerde ayrıca Libya ve Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştu.

ÜNİVERSİTENİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

İstanbul Beykoz'daki Türk-Alman Üniversitesi'nin yeni binalarının açılış törenine katılan Merkel'e, açılış töreni sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir de hediye takdim etmişti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN