Mersin Üniversitesi'nden koronavirüs açıklaması: Sonuçları negatif çıktı

Mersin Üniversitesi'nden koronavirüs açıklaması: Sonuçları negatif çıktı

Mersin Üniversitesi, bir hastanın koronavirüs taşıdığı iddiaları ile ilgili açıklama yaptı: Genel durumu iyi olan hastamızın tetkik sonucu negatif çıkmış ve koronavirüs taşımadığı kesinlik kazanmıştır.

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören bir hastanın koronavirüs taşıdığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Üniversiteden yapılan açıklamada, yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran bir hastanın tedbir amaçlı özel odaya alındığı ve yapılan tetkiklerinde hastanın koronavirüsü taşımadığı kaydedildi. 

Açıklamada, şunlara yer verildi: "Yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine başvuran bir hastamız, tedbir amacıyla özel odaya alınmış, tetkik sonuçları Ankara'ya gönderilmiştir. Genel durumu iyi olan hastamızın tetkik sonucu negatif çıkmış ve koronavirüs taşımadığı kesinlik kazanmıştır."

MERSİN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN