Mersin'de doktor meslektaşını öldürdü

Mersin'de doktor meslektaşını öldürdü

Mersin'de bir doktor meslektaşının üstüne önce kaynar su döktü sonra ateş açtı. Yaralı doktor hayatını kaybederken, zanlı doktor ise gözaltına alındı.

Mersin'in Mezitli ilçesindeki Mezitli Güçlendirilmiş Göçmen Sağlığı Merkezi'nde korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; burada grev yapan doktorlar Dr. Hasan Çayır ile Dr. Ahmet Dikmen arasında tartışma çıktı. Çıkış nedeni bilinmeyen tartışmada iddiaya göre Dr. Çayır meslektaşı Dr. Dikmen'in üzerine önce kaynar su döktü, ardından pompalı tüfekle 2 el ateş açtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Dr. Çayır olay yerinden kaçarken, yaralanan doktor sağlık görevlileri tarafından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Dikmen, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI

Olaydan kısa bir süre sonra Dr. Çayır, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sırasında kullandığı pompalı tüfek ise sağlık ocağı önünde park halindeki aracının bagajında ele geçirildi.

Olaya şahit olanlar ise göz yaşları içinde zanlı doktorun, meslektaşının üzerine önce kaynar su döktüğü, ardından ateş açtığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN