Mersin'de sel suları araçları sürükledi

Mersin'de sel suları araçları sürükledi

Mersin'de dünden itibaren etkili olan ve özellikle gece yarısından sonra şiddetlenen yağışların neden olduğu sel, araçları sürükledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce "kırmızı kod" uyarısı yapılan Mersin'de sel 20 araçta hasara yol açtı.

Kentte dün başlayan ve gece saatlerinde etkisini artıran sağanak günlük hayatı olumsuz etkiliyor.

Merkez Mezitli ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde taşan dere sularının ulaştığı bir sitenin otoparkındaki 20 araç sürüklendi. Araçların bazıları taşkın sularıyla diğer araçların üzerine çıktı. Sitedeki bazı dairleri ise su bastı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin inceleme yaptığı siteye sevk edilen 5 çekici, sıkışan araçları kurtarmaya çalıştı.

20-01/07/1-1578388838.jpg

Site sakinlerinden Ali Çetin, AA muhabirine, sel sularının bir anda siteye dolduğunu belirterek, "Sular tüm arabaları aldı götürdü. Araçlar üst üste bindi, evler, eşyalar mahvoldu. Perişan olduk. İnşallah ilgililer sesimizi duyar da yardım ederler." dedi.

Demet Çetin ise villa tipi evinin alt katında kalan kayınvalidesinin suları görünce bağırması üzerine uyandığını dile getirerek, "93 yaşındaki kayınvalidem suyun içerisindeydi. Kendisini kurtardık. İçeriye oluk oluk su akıyordu. Tarifi mümkün değil." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN